2777
2789

فردا میرم دکتر ولی نگرانم دوقلو دارم الان هفته 7 هستم هفته پیش رفتم سونو گفت قلب یکی تشکیل شده یکی هنوز تشکیل نشده دوتا ساک جدا هستن آیا لک قهوه ای طبیعیه 

شیاف استفاده نمیکردی؟؟؟

خیلی ها لکه و خونریزی داشتن ولی بچه هاشون سالم دنیا اومده

فقط باید استراحت کنی

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینماه دوتا فولی خوب داشتم و امپول ازاد سازی زدم مرتب اقدام کردم

از ۱۶ سیکلم شیاف پروژسترون میزدم

دیروز که ۲۶ سیکلم بود یه لک قهوه ای دیدم همراه با گرفتگی شکم و گرگرفتگی و حالت تهوع 

از صبح رنگش خاکستری الانم تقریبا ترشحم‌لوسیونی و سفید شده 

حین شیاف ممکنه پریود شم؟

این لک‌چی بوده؟

هنوز ۴ تا از شیاف هام‌مونده

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

میشه کمکم کنید ؟ من ۲۸ سیکم هست این ماه هم اقدام بودم ...الان دوروزه لکه بینی دارم تاحالا اینجور نشده بودم باردارم یانه؟

خدایا مواظب پسرام وهمسرم باش🤲‌‌‌                          

شاید لانه گزینیه

نمیدونم والا موندم 😔

دعام کن

ارزومه باردار باشم

برام یه رویا شده

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰