2777
2789

سلام بچه ها 

راستش من ازدواج سنتی رو نمی پسندم 

ولی موقعیت و یا شانس اینو نداشتم به شیوه ی امروزی وارد رابطه جدی بشم

میخام خواستگاری سنتی رو یکم از حالت سنتی بودن خارج کنم 

حتما که نامزد میشم قبل از عقد که بطور کامل بشناسمش

ولی اینکه خاستم مشورت کنم که:

اگر از پسره بخام جلسه سوم همدیگرو بیرون از خونه ببینیم بصرف شام یا ناهار  تا باهم حرف بزنیم 

چجور وجهه ای داره ؟

البته اگر قبول نکنن ویا مخالف باشن که جواب منفی میدم چون نشون دهنده اینه که خیلی فکر بسته ای دارن و خیلی سنتی ن 

قصدم مشورت و خوندن نظراتتونه

و اینکه چجور سوالایی باید پرسید 

چون توی دوستی به مروز زمان همدیگرو میشناسن و ولی تو خواستگاری بدون اشنایی قبلی 

چجور باید شروع کنیم؟!

زنان علیه زنان نباشیم ! کنار هم تا برابری 

فكر بدي نيست 

همينكارو كن 

بستگي به مخاطبت داره كه براش وجهه بدي. داشته باشه يا نه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر میکنم من اگر سنتون پایین هست این شما نیستید که تصمیم میگیرید بلکه خانواده ها هستن بهتره به بزرگتر خودتون بگید با اونا مشورت کنید 

من دیدم جلسه اول قبل از اینکه خواستگاری رسمی بشه خانواده هابا هم بیرون میرن مثل مادر دختر خانم و مادر اقا پسر هستن و باهم دختر و پسر ی گوشه حرف میزنن اما بعد از اینکه خونه اومدن و صحبتا انجام شده نه ندیدم مگر اینکه رفته باشه فاز دوم خواستگاری که عملا ازدواج ...

دنیا عین تصورات ما نیست 

اولش فکر کردم منظورت با خانوادست، قطعا خیلی خوبه که دوتایی باهم تنها بیرون برید باعث شناخت بیشتر میشه،طرز برخوردش با آدمای اطرافو ...کلا باعث جدید زیاد پیش میاد

مرا عهدیست با شادی، كه شادى آن من باشد  
خواستگاریای شما چن جلسس ما طرف میاد تاتنور داغه میچسبونیم قرارعقدم میزاریم تو روز اول😂

اینجام اکثرا اینجوری ن 🤣🤣

مورد داشتین فاصله بین خواستگاری و عقد سه روز بوده

زنان علیه زنان نباشیم ! کنار هم تا برابری