2777
2789

دکتری نیست که نبرده باشم، کاری نیست که نکرده باشم، خسته شدم،توروخدا دعا کنید براش، بچم از نوزادی رفلاکس داشت بعد از شش ماهگی تا همین الان که دوسالشه با بدبختی غذا میخوره، مدفوعش تقریبا نرماله، دردی هم نداره، ولی اکثرا هر روز یا یک روز درمیون یا گاهی روزی دوبار وعده هاشو بالا میاره، غذای سفت هم هنوز بلد نیست بخوره همش میکس میدم، البته خودش میخاد بخوره نمیتونه، چی کار کنم؟ کسی هست چنین موردی دیده باشه لطف کنه بمن کمک کنه، خیلی نگرانم وزنشم 11کیلو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم شهری؟

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔

خوب باید بابیهوشی باشه که براش نپرسیدی؟؟ خود اندوسکوپی ضرری نداره ی دوربینه ک مسیر تامعده وخود معده رو میبینن باهاس ولی داروبی هوشی عوارض داره ولی خوب سلامت بچه مهمتره تهرانی؟؟دکترمقدادی بردی؟؟

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

وای نه اندوسکوپی من رفتم وقتی 18 سالم بود خیلیییی اذیت شدم.

شاید به غذای خاصی حساسیت داره یا شایدم دریچه مری به معدش شل شده.ببر طب سنتی شاید بدون اندوسکوپی بتونه علتشو پیدا کنه.البته من اعتقاد شدیدی به طب سوزنی دارم اگه دم دستت هست حتما ببرش.ای خدا خیلی ناراحت شدم طفلی😳

مشکلش خیلی حاد نیست کی براش آندو سکوپی نوشته

همش بالا میاره خودم و بچم به بچه های دیگ که غذا میخورن با حسرت نگاه میکنیم دلم میخاد فقط یبار یه لقمه غذا بخوره راحت، دوسال کم نیست، بچه های دیگ از نه ماهگی راحت غذا میخورن، بچه ی من یه بشقاب غذای میکس بخوره، باید کلی عذاب بکشه تا همشو بیاره بالا دوباره غذا درست کنم، 

خوب باید بابیهوشی باشه که براش نپرسیدی؟؟ خود اندوسکوپی ضرری نداره ی دوربینه ک مسیر تامعده وخود معده ...

انقد دکتر بردم نصفشونو یادم رفته، همه گفتن استاد ما مهری نجفی، بردم چندبار پیشه اون، اونم میگه با آندو میفهمم فقط، نمیدونم والا، میگن ممکنه مریشو زخم کنن بچه نمیتونه بعدش بگه دردش از کجاشه و این باعث عوارض میشه حالا بقول شما عوارض دارو بیهوشی به کنار

وزنش که نرماله  دارو استفاده نمیکنی

وزنش کمه، بخدا وزنش دیگ مهم نیست برام فقط خوب شه بچم، راحت مثل بچه های دیگ غذا بخوره، دارو خیلی استفاده کرد، الان هیچی گفتن نده چون بی فایده بود همش