2777
2789
عنوان

لوبیا بجای گوشت

231 بازدید | 23 پست

لوبیا

لوبیا در مقایسه با سایر حبوبات ارزش تغذیه‌ای بیشتری دارد 

میزان پروتئین آن تا حدودی با گوشت برابری می‌کند. 

مصرف منظم و متعادل آن به کاهش چربی و فشار خون کمک کرده و محافظ کبد است. 

تحقیقات نشان داده است افرادی که دو بار یا بیشتر در هفته حبوبات بخصوص لوبیا مصرف می‌کنند 

احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ، پروستات، دیابت نوع 2 و بیماری‌های قلبی ـ عروقی در آنها کمتر است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما از عوامل ج.ا هستی؟ میخوای مردم کمتر گوشت بخورن؟😁 ادامه بده. خوبه.

اره دیگ مردم‌گوشت کمتر بخورن فساد‌کمتر میشه😡😡😡

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
ای جریان لوبیا چیه ؟ هر روز یه تاپیک لوبیا ... شما عضو شدی که مارو با خواص لوبیا آشنا کنی؟

خیلی خنده داره. خندم گرفته. خداییش هدفش چیه؟ منم میام با نخود عضو میشم. نخود تبلیغ میکنم. نظرتون چیه؟ همینجوری عشقی.

خیلی خنده داره. خندم گرفته. خداییش هدفش چیه؟ منم میام با نخود عضو میشم. نخود تبلیغ میکنم. نظرتون چیه ...

اره منم‌لپه میشم ی چندتا دیگ‌ام‌پیدا کنیم‌ دیگ‌حبوبات کامل بشن 

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
خیلی خنده داره. خندم گرفته. خداییش هدفش چیه؟ منم میام با نخود عضو میشم. نخود تبلیغ میکنم. نظرتون چیه ...

نه واقعاً برام سواله 

دارم میپرسم که برا همین عضو شده که بگه لوبیا مفیده و استفاده کنید ؟