2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه بله😑 و ایرانیا به جاهای دیگه باج بدن که همه برن زیارت😑😑

دقیقا ب عربهاهم باج میدن ک بیان زیارت مشهدامانمیذارن هموطن هامون برن سالروزکوروش

ازیه بزرگی پرسیدن رازارامشت چیه گفت تاحالاباکسی بحث نکردم پرسیدن مگ میشه گفت بله حق باشماست نمیشه😊
خدا بهتون صبر بده .ولی واسه کاری کاسب های مشهد که خیلی خوب شد .اينو یکی از مغازه دارای دور حرم میگفت

اره خداروشکر بابا بنده های خدا بدونی چه اجاره ای میدن اونجا

کمترین اجاره یه مغازه دو متری  ۳تومنه 

اره پایداری روبروی میلان ماست خیلی منطقه خوبو آرومی خداییش و هم آب هوا خیلی خوبی داره

اره دایی من شاید تقریبا۲۰یا۲۵سالی میشه اونجاست مابچه بودیم میرفتیم یادمه اطرافش همه کوه بود زیاد خونه سازی نبود،ماخودمون تو یاس هستیم 

اره خداروشکر بابا بنده های خدا بدونی چه اجاره ای میدن اونجا کمترین اجاره یه مغازه دو متری  ۳تو ...

سه تومن اجاره همش؟ دوست من داره ساری 5 ملیون اجاره ميده ماهی.چقدر خوبه اوضاع املاک اونجا پس

خدایا شکرت