سلام دیشب با اپلیکاتور عسل داخل رحمم ریختم یکم سوزش داشت بعدش یه ترشحات بی رنگ و بی بو ازم خارج شد هم زخم دارم هم عفونت چقدر باید ادامه بدم؟ عسل هم برا عفونت خوبه هم زخم؟
ای بزرگ خطاط هستی! سرنوشتم را خیر بنویس.تقدیری مبارک...
دختر بهاری ما در تاریخ 17/03/1393 ساعت 20:10 دقیقه قدم به این دنیا گذاشت و زندگی رو برای ما زیباتر کرد.خدایـــــــــــــا هزاران مرتبه شکرت بابت این فرشته زمینی.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دختر بهاری ما در تاریخ 17/03/1393 ساعت 20:10 دقیقه قدم به این دنیا گذاشت و زندگی رو برای ما زیباتر کرد.خدایـــــــــــــا هزاران مرتبه شکرت بابت این فرشته زمینی.
من یک سال و 2 ماهه عفونت دارم.خوب نمیشم.8 تا هم دکتر رفتم و دارو مصرف کردم.
چه کنم؟
ببخشیدا بعد از ادرار تا 10 مین سوزش دارم.همین.کمی هم ترشح.
نیلوفر جون تو چی؟مشکلت چی بود؟خودت سر خود استفاده کردی؟
خیییلی خوبه به شرط اینکه عسل طبیعی باشه دوستم زخم داشت انقدر که دهانه ی رحم بسته شده بود و نمیتونست دارو استفاده کنه و اپلیکاتور ببره داخل اما از لبه شروع کرد با عسل، اوایل سوزش زیادی داشت اما تو چند روز خوب خوب شد
اگر هنری برای ارائه نداری، سکوت بی هنری تو را میپوشاند.
به خدا تا عمر دارم دعات میکنم.میدونی که 2 تا هم سقط داشتم.میترسم دیگه.
هههه چه جالب.گلستان جون سلامی مجدد.
هیچی زیبا گفتم بهت که نگران نباش این دوست منم همینجوری بود، دکتر بهش گفت باید عمل کنیم زخماتو برداریم انقدر ترسیده بود بیچاره، ولی من از همین سایت یاد گرفتم بهش گفتم و خوب خوب شد و اون بچه هایی که اینو گفته بودن دعا می کنم دکترا فقط بلدن بترسونن آدمو
اگر هنری برای ارائه نداری، سکوت بی هنری تو را میپوشاند.
گلستان جون انقدر که شنیدم زخم و عفونت باعث میشه زان نابارور بشه شبا دیگه خوابم نمیبره شوشو رفته عسل گرفته به نظر طبیعی میاد روش نوشته مورد تائید دکتر روا زاده
ای بزرگ خطاط هستی! سرنوشتم را خیر بنویس.تقدیری مبارک...