2777
2789
اگر هنوز سنی نداشتی شوهر نمیکردی!!!!! 😐😐😐😐😐😐😐 بعدم همه با هم بجا زندگی میکنید؟!!!!

چیکار کنم مگه تقصیره منه . هرچی تلاش کردم فایده نداشت

بله شریکیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه چجوری میشه تو سن ۱۶ سال ازدواج میکنین! از کدوم شهر ایرانی!!!  من ۳۰ سالمه میگم زود بود برا ...

دیشب اینو یه تاپیکی گفتم که استارتر بخاطر سن کم دچار مشکل خیانت شده بود ادمایی که خودشون تو اون شرایط بودن بهم حمله کردن انگار من دشمنی کردم باهاشون فقط خواستم آگاهشون کنم

من با۲۶سال سن ازدواج کردم..با جون و دل خونه ی مادر شوهرم کار کردم..خواهر شوهرم خیلی از من کوچیکتر ولی تا ببین من کار میکنم میشینه..تا یروز برگشت گفت چقد خوبه آدم مهمان داشته باشه و کار نکنه انگار خدمتکار داره..دیگه اون آدم سابق نشدم الان نهایتش یک وعده فقط اب میکشم..اگه خودش نباشه فقط مادرش باشه نه..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
اگه تو یه خونه هستین که خدا بهت صبر بده .فقط باید خونه جدا بگیری تا راحت شی

ما که جدا بودیم اصلا شهر دیگه بودیم ماهی یه بار می اومدیم همه کارهای این خدا نیامرز رو میکردیم باز میرفتیم زنگ میزد جاری ها بیان کارهام مونده آخر مستاجر حرف آمده بود که صدای جارو میاد مادرشوهرتان دروغ میگه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

باهاشون ی جا زندگی میکنی؟ من جای تو باشم رک و مستقیم حرفم رو میزنم مثلا میگم فاطمه جان من شام رو در ...

خیلی خوب فکریه اسی حتما امتحانش کن

فرزندم،از ملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم... از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که  اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها  فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت  پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم...امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها وسالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا  تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان دل گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد.... روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز... روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد...!❤️❤️

چرا  وظیفته؟ از الان داری خودتو کلفت اونجا میدونیییی  اونم با این سن  وای خدا ..‌‌‌چرا ایران ایجوره منم کم سن بودم ازدواج کردم ولی دیدم پرو شدن زدم کنار الان هیچ نمکنم حتی خونشون هم نمیرم خلاصع بدبخت شدم و دارم جدا میشم بخاطر ازدواج زود هنگام و تصمیم اشتباه 😒

هیچ کاری بی حکمت نیست

اشتباه میکنی به خودت تلقین میکنی وظیفه اگ وظیفه ایی بود اون برا خانواده خودت بود ن غریبه تا یه حدی کمک مثلا ناهار ک خوردی به بهونه ایی برو تو اتاق یا سرویس بعد ب خواهرشوهرت بگو فلانی ظرفارو ببر بعد باهم بشوریم بزارشون تو منگنه ک انجام بدم همین اول کاری مظلوم بازی در نیارو تو خودت نریز ک بعدها بد پشیمون میشی

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلا خیزد                         سعادت ان کسییابد که از تن ها بپرهیزد

تقسیم کار کنید عزیزم به شوهرت بگو،،اگه خودت روت نمیشه یه نفر غذا بپزه یه نفر ظرف بشوره یه نفر هم خونه رو تمییز کنه،،مامانش هم خو ماشالله انگار جووونه، اونا ریزه کاریها رو انجام بده،،به شوهرت بگو اگه خودت رودروایسی داری

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀

شما توو عقد رفتی خونشون زندگی میکنی ک کار میکنی براشون!!! ؟؟

درحد ی مهمون باید بری بیای. 

اگه یجا هم زندگی میکنین ک اشتباه کردی و تقسیم وظیفه کنین. اما چرا توو 16 سالگی باید ازدواج میکردی باکسی ک حتی نمیتونه ی خونه مستقل برات اجاره کنه 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
اره متاسفانه باهم زندگی میکنیم  منم بخدا همین کارو میکنم ولی فایده ای نداره

ینی چی فایده ای نداره؟ وقتی مستقیما میگی و اون کارو انجام نمیده بذار بمونه توام انجام نده 

شوهرت چطوره؟ منظورم رفتارشه

آدامسی و آدامسی تو مبصر کلاسی تو امتحان فارسی نمره ی بیست میخواستی حالا که شدی رفوزه دلم برات میسوزه گریه نکن زار زار میبرمت شالیزار میفروشمت ۴ هزار ۴ هزار قدیمی خاک بر سر رحیمی رحیمی بیچاره ۴۰۰ تا بچه داره وقتی میره اداره سر کچلش میخواره 
اخه عروس هم یه وظایفی داره مثلا نه اینکه همش بشینه کاری نکنه

وا نه بشین و مهمون باش

نه دیگه کوزت باش

تعادلو رعایت کن

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
چرا میگی وظیفمه همه کارارو انجام بدم اصلاهمچین وظیفه ای نداری..۱۶ساله های الان گرگن ادمو پاره میکنن ...

اره بخدا همسن من الان تو کوچه بازی میکنه . خداروشکر درسمو دارم ادامه میدم به صورت غیره حضوری