2777
2789
عنوان

نمیدونم باید چکار کنم؟!

87 بازدید | 8 پست

سلام من اولین تاپیکمه

بچه ها من خانوادم کلا از هم پاشیده اس چجوری براتون بگم بابام به مامانم خیانت میکنه و مامانم به بابام شاید باور نکردنی باشه ولی این چند سالی که این اتفاق داره میفته من داغونم!من پارسال ازدواج کردم عقد کردم ولی رفتم سر خونه زندگیم چون واقعا نمیتونستم تو خونه بمونم فکر هم نکنین به خاطر فرار از خونه ازدواج کردما نه عاقلانه تصمیم گرفتم...ولی الان یه مشکلی دارم که نمیخوام همسرم چیزی بفهمه از شرایط خانوادم و نمیدونم چکار کنم!

خوب چیزی نگو بش چون واقعا خیلیا ظرفیت ندارن و متلک میگن بعدم تو چیکارشون داری ولشون کن کم رف امد کن

مشکل همین رفت و آمده من تک فرزندم و همسرم اصرار بر این داره که پدر و مادرت تنهان و باید بیشتر بهشون سر بزنیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل همین رفت و آمده من تک فرزندم و همسرم اصرار بر این داره که پدر و مادرت تنهان و باید بیشتر بهشون ...

بگو اونا تنهایی راحتن عادت دارن اگه هم میری اصلا خیلی صمیمی نشین یا به پدر مادرت بگو نمبخوام شوهرم چیزی بدونه جلوش حرف نزنین از کاراتون

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
به همسرتم بگو صلاح نمیبینم رفت و امدمون زیاد باشه وبیشتر توضیح نده حتی اگر ظرفیت همسرتون خیلی بالا ب ...

من دقیقا از همین میترسم فک کنم کم کم باید رفت و آمد رو به هفته ای یه بار شایدم دو هفته ای یه بار و خیلی رسمی برسونم