2777
2789
عنوان

خانومااااا کمککککک

109 بازدید | 10 پست

من الان ۳۹ هفته ۵ روزم،نه درد دارم نه هیییچی،قبلا تو لگنم حسش میکردم اما الان بازاومده بالا،پیاده روی میکنم زیاد،گلگاوزبون دوروز میخورم،هرروزم دوش آب گرم میگیرم،دیگه چیکار کنم اه خسته شدم دیگه

سر خود كل كاو زبون روغن كرجك و اينا نخوري يه بار نيني خدايي نكرده بي بي كنه 

دیروز تاپیک زدم چیکار کنم یه خانومی گفت گل گاوزبون بخور،منم دیروز دولیوان خوردم امروزم یه لیوان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نگران نباش منم مثه تو بودم. تا لحظه آخر هیچ دردی نداشتم. فقط روز زایمانم از صبح دردم شروع شد. منم فک میکردم کارم به سزارین میکشه چون هیچ دردی نداشتم. انقد گل گاوزبون و شربت زعفرون خوردم که درد بگیرم ولی اثری نکرد و دکترم شاکی شد که چرا خوردم‌. اصلا نگران نباش و استرس نداشته باش

اصلا نگران نباش منم مثه تو بودم. تا لحظه آخر هیچ دردی نداشتم. فقط روز زایمانم از صبح دردم شروع شد. م ...

هفته پیش چهارشنبه رفتم بیمارستان معاینه م کرد گفت کیپ دهانه رحمت بسته س،چندروز بعدش کمر درد داشتم اما الان کمردردمم خوب خوب شده،خیلی نگرانم،دکترمم امروز تعطیبه نیست فردا نوبت نداره،پس فردام نیست  بعدشم جمعه س،خیلی استرس دارم

هفته پیش چهارشنبه رفتم بیمارستان معاینه م کرد گفت کیپ دهانه رحمت بسته س،چندروز بعدش کمر درد داشتم ام ...

فقط تو خونه با پای باز راه برو. دستاتو به دیوار بگیر و کمرتو بچرخون یه جورایی قر بده. اگه هم خاستی بشینی برعکس رو صندلی بشین و حالت سجده هم برو. منم دهانه رحمم بسته بود خیلی خسته شدم بودم روز شنبه تا شب اینکارارو همه انجام دادم ۷ صبح روز یکشنبه دردام شروع شد رفتم معاینه ۳درجه بازشده بودم. بعد فرستادنم بیمارستان.

فقط تو خونه با پای باز راه برو. دستاتو به دیوار بگیر و کمرتو بچرخون یه جورایی قر بده. اگه هم خاستی ب ...

قرو قبلا بهم گفته بودن،حتی یه بار یکی گفت لباسای بچتو دکمه هاشو باز کن،به خرافاتم افتادم دیگه اونارم باز کردم ولی هیچی،میترسم تو شکمم پی پی کنه،بعد ۹ ماه دردوبدبختی نمیخوام اتفاق بدی بیوفته

قرو قبلا بهم گفته بودن،حتی یه بار یکی گفت لباسای بچتو دکمه هاشو باز کن،به خرافاتم افتادم دیگه اونارم ...

هنوز یه هفته وقت داری. به این چیزا فک نکن. منم دقیقا روزی که بیخیال شدم و گفتم هرموقع درد بگیرم برم بیمارستان و فوقش سزارین میشم. دقیقا همونموقع دردام شروع شد