تخم مرغ 2 عدد
پودر قهوه فوری 1 ق چ
بیکینگ پودر 1 ق چ
وانیل نصف ق چ
پودر کاکائو نصف لیوان
کره 100 گرم
شکر 1 لیوان
آرد سه چهارم لیوان
شکلات خرد شده 100 گرم
فر رو روی 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت قرار میدیم.
قالب رو کاغذ روغنی انداخته و چرب میکنیم.
شما میتونید از قالب با سایز های مختلف و شکلهای مختلف استفاده کنید. ولی قالبی با ابعاد 17 در 17 سانتیمتر حدودا مناسب خواهد بود. حالا کمتر یا بیشترش زیاد مهم نیست فقط باعث میشه ارتفاع براونیز کمتر یا بیشتر بشه.
شکلات رو خرد میکنیم. من از شکلات تلخ استفاده میکنم چون شکلات، تلخش خوبه! ولی شما با هر درصدی که عشقتون کشید کار کنید.
تخم مرغ و وانیل و بیکینگ پودر و پودر قهوه فوری (معروف به نسکافه) رو توی ظرف میریزیم.
با هم زن به خوبی مخلوطش میکنیم.
پودر کاکائو رو الک میکنیم.
پودر کاکائو رو با سایر مواد به خوبی مخلوط میکنیم.
کره رو ذوب کرده و به همراه شکر به مایه اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
آرد رو الک کرده و توی مایه میریزیم.
شکلات خرد شده رو هم اضافه کرده و مخلوطش میکنیم.
براونیز رو به مدت 30 -20دقیقه توی فر قرار میدیم.
البته زمان پخت بستگی به سایز قالب داره.
مرکزش هم حدودا نیمه مذابه.