2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پارچه لازمم،چنده قیمت،برا تشک‌و بالش؟؟؟؟

نمیدونم من نایین زندگی میکنم میخوام ی مجلسی بدوزم دنبال پنل گیپور شیک و ارزون بودم بهم گفتن اصفهان میتونی پیدا کنی ولی آدرسش رو یادم رفت

ممنونم عزیزم ک جواب دادی امروز باز هستن  تو ویز بزنم ابن سینا؟

نمیدونم امروز هستن یانه ،ولی ادرسش خیابون ابن سینا میشه،از سمت شهدا هم میشه رفت

یخیابون بزرگه ک هم مغازه های پارچه کیلویی هست،هم مغازه های پارچه فروشی

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣
من نمیتونم ب اسمت نگاه نکنمو نخندم هی یادم میره سوالت چیه بسکه چشمم میره به سمت اسمت😂😂😂

الهی همیشه بخندی جریانش رو قبلا گفتم الانم هر چی ب نی نی یار میگم این رو بترکونه کاربری قبلیم رو بده جواب نمیده

ممنونم عزیزم ک جواب دادی امروز باز هستن  تو ویز بزنم ابن سینا؟

امروز تعطیله نرو بی خودی وقتت حروم می شه!!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖