2777
2789
عنوان

لطفا همه بیاید خ مهمه

324 بازدید | 52 پست

چیکار کنم پسر دار شم دویت دارم دوتا پسر سالم خدا بهم بده لطفا راهنمایی کنید ممنون

با من غریبگی نکن♡ با من که در گیر تو ام ♡      چشمات و از من بر ندار♡من مات تصویر توام♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اولا رو شوهرت کار کن چیزای گرم بخوره گردو پسته تخمه ازین جور چیزا بعدش هم برا اقدام کردن دیر به دیر اقدام کنید نمی‌دونم منظورم رو فهمیدی یعنی هفته ای یکبار خودتم اوایل حاملگی ناشتا خرما بخور خیلی تاثیر داره

جای خالی نبودنت به شدت احساس می شود 😔😔
من گرمیجات خوردم دختر شد بچه چی داری

من هنوز بچه ندارم ولی تو جامعه ما دخترا خیلی سختی میکشن و اذیت میشن واسه همین دوست دارم بچه هام پسر بشن 

با من غریبگی نکن♡ با من که در گیر تو ام ♡      چشمات و از من بر ندار♡من مات تصویر توام♡
عزیزم به شوهرت گرمی بده اول

هم خودم خوردم هم شوهرم دونه فلفل .کاسنی خرما .گوشتو کلا حذف کردیم .شب اقدامم رعایت کردم .تعیین تخمک گذاری کردم نشد خدا نخواست ولی من بازم تلاشمو واسه بعدی میکنم ایشالا نتیجه بگیرم همچنین هر کیاز خدا میخواد

خدایا همه بچه هارو عاقبت بخیر کن همچنین بچه های منو

من هنوز بچه ندارم ولی تو جامعه ما دخترا خیلی سختی میکشن و اذیت میشن واسه همین دوست دارم بچه هام پسر ...

منم بخواطر همه زجری که از خانواده شوهر کشیدم دوس نداشتم دختر دار بشم ولی نشد

هم خودم خوردم هم شوهرم دونه فلفل .کاسنی خرما .گوشتو کلا حذف کردیم .شب اقدامم رعایت کردم .تعیین تخمک ...

چند تا بچه داری ؟

من کلا دختر نمیخوام شوهرم خیلی پسر دوست داره خانواده هامونم همه پسر دوستن کلا جایگاه مرد خیلی بالاتره و تبعیض زیاااااد

چند تا بچه داری ؟ من کلا دختر نمیخوام شوهرم خیلی پسر دوست داره خانواده هامونم همه پسر دوستن کلا جای ...

ی دخمل ناز اول خیلی ناراحت شدم دختر بود ولی الان بادنیا عوضش نمیکنم

هم خودم خوردم هم شوهرم دونه فلفل .کاسنی خرما .گوشتو کلا حذف کردیم .شب اقدامم رعایت کردم .تعیین تخمک ...

عزیزم من سه تا پسر دارم هفت چهار و سه ساله شوهرم مزاجش گرمه ولی خونسرده یعنی هفته ای یکبار رابطه داشتیم چون میگن رابطه کم باشه ا س پ رم غلیظ هست بچه پسر میشه دقیق نمی‌دونم راسته یا نه؟

جای خالی نبودنت به شدت احساس می شود 😔😔