2777
2789

شوهرم با یه خواهرش خیلی خوب نیست

منم اصلا حوصله داستان و حرف ندارم برعکس شوهرم

حالا با خواهرش لجه میگه از وقتی تو حامله شدی زنگ نزده حالت رو بپرسه ! خط قرمز من تویی

حالا من اصلا برام مهم نیست این چیزا

چیکار کنم

خیلی خاله زنکه

دیشب مادربزرگم برام ویارونه فرستاده بود!گفتم دور هم بخوریم مامانش هم به این پیله گرد خودت باید زنگ بزنی خواهرتو دعوت کنی که کدورت ها از بین بره

اینم به زور زنگ زد!حالا اون خواهرشم درومده میگه زنگ بزن شوهرمو شخصا دعوت کن!هنوز ما رو مهمونی پاگشا نکردید این مهمونیتون چیه (هیچ وقت برای مهمونی هاشون منو شخصا دعوت نمیکنن، همیشه به برادرشون میگن) و خلاصه دیگه اینم داغ کرد بهش گفت اومدی اومدی!نیومدی دیگه چشمم بهت نمیفته

دهن منو سرویس کرد! بهش میگم بابا کوتاه بیا میگه نه اخه این یه زنگ نزده حال تو زو بپرسه

برای شادی روح مامانم یه صلوات میفرستید؟🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کجاش خاله زنک بدبخت شوهرت.. تو برات مهم نیست آون واسش مهمه چون خواهرشه

اخه من الحمدالله حالم خوبه نه ویار داشتم نه استراحتی بودم

این با خواهرش سر چیزای دیگه لجه

اما اخرش میندازه به تلفن

بعد خب اخرش هم حتما خواهر و مادرش میگن زنش این حرفا رو زده بوده دیگه

یعنی کوفتم شد این دورهمیه

از مادرشوهرمم بیشتر لجم گرفت همیشه با این پیله کردناش گند میزنه . مثلا میخواد درست کنه خراب میکنه

واه... الان باید خوشحال باشی که این‌قدر شوهرت برات احترام قائله

خوشحالم از این بابت

حتی توی دلمم با خواهرش خوب نیستم ولی هیچ وقت بروز نمیدم که کدورت پیش نیاد

حوصله جروبحث ندارم سر کسایی که برام مهم نیستن 

خوشحالم از این بابت حتی توی دلمم با خواهرش خوب نیستم ولی هیچ وقت بروز نمیدم که کدورت پیش نیاد ...

آفرین... الان هم اعصابت رو به هم نریز که همسرت یا خونواده همسرت چی فکر می‌کنن یا می‌گن... البته می‌دونم توی بارداری آدم فوق العاده حساس می‌شه

من از ۵ صبح از گرما بیدار شدم و یهو یاد دخالت‌های زیرپوستی خواهرشوهرم توی زندگیم افتادم و این‌که چقدر شوهرم تحت تاثیرشه و من توی این ۱۰ سال چی کشیدم و اون موقع نمی‌فهمیدم!!!

البته من هم باردارم و شدیدا حساس و عصبی!!

ظاهرا پاگشا واسه دخترای ایرانی خیلی مهمه

خ شوهرم ازدواج دومشه

عقد و عروسیش یه محضر بود یک هفته بعد فوت مادر من

تا یه مدت که من حوصله مهمونی نداشتم

بعدشم دوبار اومدیم مهمونی بدیم هی الکی عقب افتاد تا بی خیال شدیم

گفتم هر جور شده توی محرم میگیرم ، زد حامله شدم ! گفتم خودم حالا یکم دیرتر

نگو اون بنده خدا روزشماره دعوته!

خ شوهرم ازدواج دومشه عقد و عروسیش یه محضر بود یک هفته بعد فوت مادر من تا یه مدت که من حوصله مهمونی ...

منم اینجا تو سایت متوجه شدم واسه زنهای ایرانی مهمونی پاگشا مهمه.مثلا با خاله شوهر قطع رابطه کردن چون پاگشا نکرده خانم رو