2777
2789
عنوان

راه رفتن کودک

17197 بازدید | 94 پست

پسرم ۱۴ ماهو ۹ روزشه

اصلا چهاردست و پا و سینه خیز نرفت و فقط غلت میزد

بدون کمک وایمیسه با کمک راه میره

ولی هنوز حتی با کمک مبل و...بلند نمیشه

وقتی خوابیده هم فقط با کمک من پا میشه میشینه

به دکتر اطفال نشون دادم گفت خوبه ک میتونه با کمک دیوار راه میره 

ولی ی سر ببر دکتر مغزو اعصاب کودک ببینتش

هفته ی دیگه میخوام ببرم

ولی اصلا حالم خوب و نیس و همش نگرانم کسی بوده بچش نتونه از حالت خوابیده به نشسته دربیاد؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسایه ما هم بچش تقریبا همینطوره میگه خیلی تنبله و اصلا واینمیسته و نشسته خودشو میکشه و چهاردست و پا هم نرفته همسنه فک کنم با بچه شما 

حالا شما دکتر میبری بهتون میگه دگ ولی بچه ها باهم فرق میکنن ایشالا که چیزی نیستش ولی این چیزا نشونه ی کم هوشی بچه نیست بیشتر نشونه تنبلیه 

پسر من هنوز نمیتونه خودش پاشه بشینه دستشو میگیرم بعد بلند میشه میشینه خیلی نگرانمم

حتما دکتر ببر ولی انشاالله ک چیزی نیست

چرا از کلینیک سایت نمیپرسی؟

من همیشه سوالامو از کلینیک میگیرم 

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
همسایه ما هم بچش تقریبا همینطوره میگه خیلی تنبله و اصلا واینمیسته و نشسته خودشو میکشه و چهاردست و پا ...

پسر منم تازگی خودشو نشسته میکشه ولی بدون کمک وایمیسه و دیوارو میگیره راه میره،اره پسرمنم زیادی از حالت جسمی تنبله

ولی از لحاظ هوشی و حرف زدن نسبت ب بچه های هم سنش احساس میکنم بهتره ولی بچه های همسنش همسون راه افتادن

حتما دکتر ببر ولی انشاالله ک چیزی نیست چرا از کلینیک سایت نمیپرسی؟ من همیشه سوالامو از کلینیک میگی ...

پرسیدم عزیز

گفتن چون نمیتونه خودش پاشه بشینه احتمالا تاخیر حرکتی داره و نیاز به کاردرمانی هفته دیگه حتما میبرمش دکتر مغز ببینم اون نظرش چیه فقط سه شنبه ها میشینه

پرسیدم عزیز گفتن چون نمیتونه خودش پاشه بشینه احتمالا تاخیر حرکتی داره و نیاز به کاردرمانی هفته دیگه ...

ایشالا ک هیچی نیست نگران نباش

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
پسر منم تازگی خودشو نشسته میکشه ولی بدون کمک وایمیسه و دیوارو میگیره راه میره،اره پسرمنم زیادی از حا ...

عزیزم بچتو با بچه های دیگه مقایسه نکن همشون باهم فرق میکنم پسر من ۱۲ ماهگی راه رفت پسر دختر دایی ۱۵ماهگی

پرسیدم عزیز گفتن چون نمیتونه خودش پاشه بشینه احتمالا تاخیر حرکتی داره و نیاز به کاردرمانی هفته دیگه ...

عزیزم زایمانم چی بوده؟؟؟نگران نباش.مشکل حادی نیست ولی احتیاج به پیگیری داره..احتمالا واست کاردرمانی بنویسد....زود راه میوفته.

تاخیر حرکتی الان خیلی بچه ها دارن. نگران نباش. با کاردرمانی درست میشه. بچه من اواخر۱۷ماهگی راه افتاد

تهرانی؟

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.
عزیزم بچتو با بچه های دیگه مقایسه نکن همشون باهم فرق میکنم پسر من ۱۲ ماهگی راه رفت پسر دختر دایی ۱۵م ...

درست میگین اینو میدونم بچه ها فرق میکنن،ولی اطرافیان خیلی ناراحتم میکنن میگن بچه فلانی هم سن بچه توئه راه افتاده ولی بچه تو نه میگم ک بچه من تنبله ولی از لحاظ حرف زدن پسر من فک کنم بهتره