2777
2789
ضربه خوردم از عشق از اعتماد از اطمینان حالم خیلی بده

قسم نخوربه جونم که بی قسم میدونم..

نور ستاره تو رفته ازآسمونم..

چشام اشکی نداره به پای توبباره.‌

یه قلب پاره پاره قسم خوردن نداره..

نگینی بودی برانگشترمن..

امیدی در دل عاشقتره من..

توکه آتش زدی برهستی من..

به باد دادی چرا خاکستر من..

توکه باقلب عاشق میپریدی..

شکستی پس چرابال وپر من..

چرا میخوای قسم های دروغی..

بشه یک باره دیگه باوره من..  

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر بزرگ مظلومم فوت کرد برلش میشه قرآن بخونید؟ یا فاتحه بخونید؟ یا صلوات بفرستید،؟😢😢😢 یه غمی ر ...

اخ عزیززززم خدا صبرت بده حتما بخاطر مظلوم بودنش روحش در ارامشه براش صلوات میفرستم تسلیت میگم

بدجوررر.شب و روز تو وجودمه غمش اما صدام در نمياد. قبلا شب و روز با خودش زندگي ميكردم الان با غمش

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

کاش ادمو نخوان دردش کمتر از اینه بخوانو در کنارش نابودت کنن

آره عزیزم میفهمم چی میگی..

اگر نخوانت کمتر عذاب میکشی تا اینکه نردبومت کنن بالا برن وبعد پرتت کنن کنار..

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌
منم مثل توام فقط فرقم اینه اشک نمیریزم اصلا نمیدونم چرا اشک ندارم . بجاش قلبم مشکل پیدا کرده

منم ديگه اشك نميريزم.انگار خشك شد.فقط مات به روبروم نگاه ميكنم

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

غم نبودن تحملش راحت تره تا غم ضربه خوردن

من هم ضربه خوردم هم رفت،دلم پاره شده اما جرات ندارم صدامو در بيارم.خدا به هممون كمك كنه.به هممون آرامش بده

چرا اینجوری میشه چرا بدا همیشه موفقن

کاش میدونستم..

منم ديگه اشك نميريزم.انگار خشك شد.فقط مات به روبروم نگاه ميكنم

دوباره برمیگردی ب اشک منم مثل تو بودم اولش فقط اشکو زجه بعد خشکو بی روح مثل ربات اما بهم میگفتن گریه کن ام اس میگیری انقد اینو شنیدم دوباره اشکام راه گرفت