2777
2789

ماشین بازی

جای عروسکاش باهم حرف میزنیم

دنبال کردن

قایم باشک

نقاشی کشیدن

دعواش کردم...پشت دستشم زدم

البته چند وقته دیگه اینکارو نمیکنم..بجا دعوا باهاش،قهر میکنم

‏کرونا تموم شد بمن نگین میای بریم بیرون یانه فقط لوکیشن بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فوتبال نقاشی خمیربازی کتاب میخوتم شمشیربازی تفنگ بازی لگو سازی  اره شده بزنمش

من اگ بزنمش اعصابم بهم میریزه😔😔😔😔همش عذاب وجدان میگیرم

پسر شما چندسالشه؟؟؟

ماشین بازی جای عروسکاش باهم حرف میزنیم دنبال کردن قایم باشک نقاشی کشیدن دعواش کردم...پشت ...

منم خیلی دارم سعی میکنم نزنم بعضی وقتا واقعا عاصی میم ولی بعدش عین چی پشیمون میشم😔

پسر من همش میخواد ماشین بازی کنه و ماشینا باهم تصادف کن😄

البتهنقای هم میکشیم باهم و کاردستی هم درست میکنیم

منم خیلی دارم سعی میکنم نزنم بعضی وقتا واقعا عاصی میم ولی بعدش عین چی پشیمون میشم😔 پسر من همش میخو ...

دقیقا تیام هم میگه تصادف بازی😂😂

من تیامو میزدم یاد گرفته بود اونم میزد برا همین دیگه نمیزنم... 

‏کرونا تموم شد بمن نگین میای بریم بیرون یانه فقط لوکیشن بفرستین

عاشق حیوون بازیه

کوچک تر بود من مامان یه حیوون مثلا ببر میشدم و اونم بچه ببر و با هم چهاردست و پا میرفتیم شکار و...فیلمی بودیم واسه خودمون😂😂😂

بزرگتر شد اون پلنگ میشد و من شیر و با هم وحشی بازی در میآوردیم که داریم میجنگیم

دیگه برات بگم تفنگ و شمشیر بازی و فوتبال و ..

خمیر و لگو نقاشی هم دوست داره

الان که میره پیش دبستانی بیشتر نقاشی میکشه و قصه میگه و من براش مینویسم به قول خودش نویسنده شده

من اگ بزنمش اعصابم بهم میریزه😔😔😔😔همش عذاب وجدان میگیرم پسر شما چندسالشه؟؟؟

منم بعدش دلم میسوزه شب خوابم نمیبره ولی تو اون لحظه واقعا مجبورم میکنه ۴سالو نیمشه خیلی خیلی اذیتم میکنه

پسرم دو سال و سه ماهشه تازگيا خيلي رو اعصابمه خيلي زياد از بس تحمل ميكنم آخرش اشكم و درمياره😢

پسر من ۳ سال و ۹ ماهشه

بعضی وقتا واقعا عصبیم میکنه مخصوصا موقع خوابیدن.امشب انقدر گریه کرد خواستم بخوابونمش ک کل اهالی خونه بیدار شدن

بعدشم هق هق میکردا😭😭😭