2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت میشه هرکی بلده بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 22 پست

عزيزم بچه هاي شما الان از دوتا تخمك جدا از هم هستن 

پس ناهمسانن اگه يك هر دو از يك تخمك بودن صددرصد يا هر دو دخترن يا هر دو پسر اما حالا كه ناهمسان هستن 

و اينكه زمان لقاح فرق ميكرده احتمال اينكه  غير هم جنس باشن و هم جنس باشن پنجاه پنجاهه ميشن 

باز هم بستگي به اسپرم هاي شوهرتون و محيط رحمتون داره 

بچه هاي همسان وزن كمتري دارن چون از ابتدا از اندوخته هاي غذايي يه سلول تخم استفاده ميكنن و بعدش يك جفت دارن اما غير همسان اينطور نيست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=110117953]ععع با سونو هم اشتباه میشه مگه[/QUOT

اره بابا فامیل ما یک هفته مونده بود به سزارینش رفته بود سونوگرافی که شرایط بچه رو ببینه اونجا فهمید که تا اون موقع اشتباه بهش گفتن پسره و بچه اش دختره،ی دخترم از قبل داشت، بنده خدا کلی با ذوق لباس پسرانه خریده بود و... تا بعد زایمان افسردگی داشت ، تازه بیمه تکمیلی عالی داشت بهترین سونوگرافیارو بقول خودش میرفته