2777
2789
عنوان

بچه ها شلوار دم پا هنوز مد هست؟؟؟؟؟

249 بازدید | 16 پست

من از بس شلوار تنگ و کشی و لگ پوشیدم.دبگه شلوار راسته جین و دم پا دوست ندارم.یه عالمه شلوار جین راسته نو و دمپا دارم.موندم چه کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا کسی به مد توجه نداره هر کی هر چی عقشه میپوشه

وا...

مگه یکی تاپیک نزد 

گفت با کیسه برنج ایرانی تو آمریکا شلوار درست کردن و مد شده

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.
ببر خیاط واست درس کنه. من راسته لی داشتم پاییاش کش انداختم مچی شد. دمپاهامم درس کردم تنگ شد تقریبا

جدی چجوری کش انداختی؟ سخته ؟ منم اتفاقا شلوار راسته دار خیلی دوس دارم درست کنم میترسم خراب شه

ببر خیاط واست درس کنه. من راسته لی داشتم پاییاش کش انداختم مچی شد. دمپاهامم درس کردم تنگ شد تقریبا

فکر خوبیه کش بندازی.فکر کنم قشنگ بشه.از اون شلوار لی سفتا دارم که کش نمیاد.به نظرت خوب میشه؟؟؟

جدی چجوری کش انداختی؟ سخته ؟ منم اتفاقا شلوار راسته دار خیلی دوس دارم درست کنم میترسم خراب شه

مامانم درس کرد کش سفید خریدم از بازار ن پهنه ن نازک متوسط بعد دوخت ب پاچه شلوار. بعد پایینش مثل شلدار مچیای بیرون شد