سلام بچه ها من تو فکر یه پیج هنری هستم که بزنم اما اصلا نمیدونم چجوری فالور جمع کنم که یکی دو ماهه کارم بگیره و دوباره بخوام از ثفر شروع کنم اخه قبلا یه پیج داشتم فالور داشت ولی نه اونقدر زیاد منم کم کم سرد شدم و دیگه کلا هیچی نذاشتم تا بستم پیجو...فعلا پولی هم ندارم برا تبلیغ
زندگیمو بیمه حضرت عباس(ع) کردم...خدایا راضیم به رضای تو من بنده خوبی نیستم اما تو بهترینی پس کمکم کن خداجونم نذار اون چیزایی که بهم دادی از دست بدم هر چی صلاحمه خودت جلو راهم بذار
اره واقعا اخرشم فقط نگاه میکنن هیچی به هیچی بگو پیجتو دوست داشتی فالوت کنیم استارتر
حتما عزیزم راه بندازم حتما میام میگم
زندگیمو بیمه حضرت عباس(ع) کردم...خدایا راضیم به رضای تو من بنده خوبی نیستم اما تو بهترینی پس کمکم کن خداجونم نذار اون چیزایی که بهم دادی از دست بدم هر چی صلاحمه خودت جلو راهم بذار
اره واقعا اخرشم فقط نگاه میکنن هیچی به هیچی بگو پیجتو دوست داشتی فالوت کنیم استارتر
از شما چیه؟
اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.
برای من نقاشی کودک دیگه بد نیست نمیدونم علاقه نشون نمیدن خانم ها در حالیکه که اصلا برای خودشونم خ ...
چه عالیه هنرمند
اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.
برای من نقاشی کودک دیگه بد نیست نمیدونم علاقه نشون نمیدن خانم ها در حالیکه که اصلا برای خودشونم خ ...
منم پیج داشتم که کارای گرافیکی انجام میدادم بعدش برای عید تقویم زدم با عکس شخصی بد نبود خوب بود سفارشام زیاد شد ولی دیگه فقط برا عید خوب بود
منم نمیدونم بین نقاشی رو سفال و گلدوزی رو کیف و اینا موندم نمیدونم کدوم جذبش بیشتره
عه بد نیست ؟ با یه پیجی که برای کار و کاسبیه مثلا بری چهارتا غریبه رو فالو کنی؟ من حس میکردم کار بد ...
ن عزیزم مگه دقت نکردی اونای کخودشون اینکارارومیکنن غریبم دنبال میکنن لایکممیکنن هنوزبرای اینکه بقیه پیجت روببین بدنیست تااینکارارونکنی که کسی متوجه پیجی که داری نمیشن خودتم که گفتی تبلیغ نمیکنی اینکارخودش ی نوع تبلیغ پیجته همین روش ها ک دوستااینجابهت گفتن روانجام بده مثل هشتگ ایناکه میگن بزار کم کم بهت کمک میکنه
اره راست میگی تا حالا میدیدم گاهی پست هاشونو ولی بازم گفتم لایک نکنم شاید خوب نباشه به هر حال پیج شخصیه ولی این دفعه این کارو میکنم
قربونت کلا دوست دارم به بقیه کمک کنم واقعا هیچی ازم کم نمیکنه کاش آدم ها با هم مهربون تر بو ...
شماها رو ادم میبینه دلش گرم میشه.ممنون بودنت⚘⚘⚘
منم نمیدونم بین نقاشی رو سفال و گلدوزی رو کیف و اینا موندم نمیدونم کدوم جذبش بیشتره
موفق باشی عزیزم😚