سلام بچه ها من تو فکر یه پیج هنری هستم که بزنم اما اصلا نمیدونم چجوری فالور جمع کنم که یکی دو ماهه کارم بگیره و دوباره بخوام از ثفر شروع کنم اخه قبلا یه پیج داشتم فالور داشت ولی نه اونقدر زیاد منم کم کم سرد شدم و دیگه کلا هیچی نذاشتم تا بستم پیجو...فعلا پولی هم ندارم برا تبلیغ
زندگیمو بیمه حضرت عباس(ع) کردم...خدایا راضیم به رضای تو من بنده خوبی نیستم اما تو بهترینی پس کمکم کن خداجونم نذار اون چیزایی که بهم دادی از دست بدم هر چی صلاحمه خودت جلو راهم بذار
پس فقط تبلیغ زیر پستای پربازدید و هشتگ کمکتون میکنه میشه آدرستون بزارید فالو کنم
عزیزم ممنونم😍
توی امضام هست.کارامم یکمش توی تاپیکای همینجا هست.
اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.
برو پیج هایی که مرتبط با کار خودته پیدا کن و تو کامنت پستها اونهایی که مشتری هستن و کامنت گذاشتن را فالو کن من این کارو کردم خوب بود. یه کار دیگه هم اینکه از پیج های پر بازدید بخوای برات استوری بزارن که خب هزینه داره
اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.
زندگیمو بیمه حضرت عباس(ع) کردم...خدایا راضیم به رضای تو من بنده خوبی نیستم اما تو بهترینی پس کمکم کن خداجونم نذار اون چیزایی که بهم دادی از دست بدم هر چی صلاحمه خودت جلو راهم بذار
پس فقط تبلیغ زیر پستای پربازدید و هشتگ کمکتون میکنه میشه آدرستون بزارید فالو کنم
هنوز راه ننداختمش فعلا قبلا یه پیج داشتم که نتونستم فالور براش جمع کنم تعطیلش کردم یعنی 600 تا فالور داشت ولی من دلم مبخواست حداقل دو هزار تا برسه
خواهش میکنم فالو کردم ولیدوهزار نفر چیزی نیستا ار دونبال فالووری باید خیلی بیشتر فالو کنی
باشه چشم.
ممنون میشم شمام کمکم کنین.