سلام عزیزای دل. خانما من ۲۵ روز بعد زایمانم کلا پاک شدم و طبیعی زایمان کردم. و یه ماه گذشته بود شوهرم طاقت نیاورد و رابطه داشتیم. خیلی میترسم اخه همه میگن باید چهل روز بگذره بنظرتون مشکلی پیش نمیاد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم منم سزشدم سر42روزدیگه غسل کردم وخونریزی تمام شد البته وسطاش قطع میشه یه بار12روزاززایمانم گذشته بود قطع شد یه هفته دوباره اومد یه بارم نزدیکای25روزاینا
شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید
بستگی ب بدنت داره اما طبیعی تو ایران اصلا خوب نیس بااینگندکاریاشون یکی میگه دسته بچم فلان شد یکی م ...
اگه دکتر خودت زایمانت کنه خیلی خوبه. ولی اگه بری بیمارستان دولتی و هرکی از راه رسید بیاد زایمانت کنه اصلا بدرد نمیخوره. من بهترین زایمان طبیعی رو داشتم ده تا دیگه بچم بیارم طبیعی میارم