2777
2789
عنوان

شیردهی

84 بازدید | 14 پست

من ۱۵روز سزارین کردم نوک سینه هام بد جوری زخم شده بیزارم از شیر دهی کرم شقاق هم میزنم تاثیر نداره چیکار کنم دوس دارم بچم گرسنه بمونه ولی سینو دهنش نزارم لطفا کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از شیر خودت بزن روش و یه پلاستیک بزار روش تا تازه بمونه

و همیشه این کارو بکن

قطعا جواب میگیری

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

همون شیر داخل سینتو بمال کامل روی سینت قشنگ تمام قسمت هاله ی قهوه ای سینتو از شیر خودت بزن روش 

میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹

ی مدت اینجوریه منم هردو سینم زخم شد ولی باید پشت سربزاری تحمل کنی درکت میکنم منم سینه هام نوک.نداشت کامل زخم شده بودن و کبود دادمیزدم.مک.میزد ولی دیگه بخاطربچه تحمل کردم شیرت بخوره بهشون زودتر خوب میشن من.از کرم استفاده نکردم

منم پنجاه روزه زایمان کردم روغن جامد بزن روش، مال من خون میومد دیگه با گریه شیر میدادم

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤