2777
2789
عنوان

موضوع هم دوباره عشق و عاشقیه..

103 بازدید | 11 پست

ابراز علاقه به روش غیر مستقیم 

اگه کسی رو بخوام بگیریمش😂😂

دوسش داشته باشم ..😍😍

چجوری به اصلاح میتونم قابش رو بدزدم 😎

قلبش رو تسخیر کنم ..روحشو مال خودم کنم

یا چرا کلمات قلمبه سلمبه؟ 😂

چجوری میتونم یه نفر رو خر کنم و مخشو بزنم؟ 😂

اونم اصلا پا نمیده و سختگیر و خجالتی و درونگراست

یا چه کاریه...خیلی یه دندست 😂😂

ولشم نمیشه کرد...امتحان کردم..اصلا نمیشه

جیگره لامصب..

هرچی فش بدم کمه😂

هوس و هیجانم که اصلا نیست چون ۳ ساله رو مخمه

کمک کنید دیگه دارم میزنم ب سیم آخر😂😍😎

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آشناس؟

نه بابا 

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
بی مقدمه بگو بیا خونمون دعای ندبه بخونیم شب جمعه        

😂😂😂😂

تو ک اینطوری هلاکی خب برو ی بار رک و راست بهش بگو ک عاشقشی😅😅😅

میشد که هلاک نمی کردم خودمو😂😂

دوستان ۳ ساله می شناسمش. اسمی و سنی ازش نمیدونم . میگن دل به دل راه داره ولی باور ندارم. اینقدر دوسش دارم که پاش وایسم ..درسته شاید علاقه ای نداشته باشه . منم اصراری ندارم اما چون دوسش دارم به گذر زمان اهمیت نمیدم و به دست خدا میسپارمش. مهم نیست علاقه دا ه یا نه.. یک ظرفیت عشقم یا نه . ۳ سال برای کلنجار رفتن با خودم راجب این موضوع کم نیست.درسته کم سن و سالم و هیجان زده . ولی من که قصد اذیتش رو ندارم.حرفم باهاش نزدم هیچوقت .