#توصیه_اعضا
حرفهای معصومه جونم
🍃🍃🍃♥️🍃🍃🍃
سلام مروارید جونم
ممنون اززحماتت گلم 🌷
میخواستم یکی از تجربیاتم رو در اختیارتون بذارم البته من توی اکثر زمینه ها تعریف ازخود نباشه تجربه ای دارم
چون بااون قضیه کاملا همراه بودم ودر اکثر مواقع هم مطالعه زیاد داشتم
خوب میرم سر اصل مطلب 😊
دوسال پیش که ۳۶ سالم بود پریودام نامنظم شد رفتم دکتر آزمایش و سونو گفت دچاریائسگی زودرس شدی
خیلی ناراحت شدم چون عوارض زیادی داره ودکتر بیمسوولیت گفت درمانش عرق رازیانه هست درصورتی که من کیست سینه داشتم وسابقه سرطان سینه خانوادگی رازیانه برام مثل سم بود
خیلی جاها رفتم امادکترها واقعا دلسردم میکردن تااینکه بعد یکسال که نامنظم بودن پریودام رفتم باشگاه ایروبیک و پیلاتس وبه توصیه خاله عزیزم شروع کردم به خوردن گرمیجات ازجمله ارده و شیره طبیعی و عسل ودارچین و زنجبیل و...
واینکه یکی از اقوام هم گفتن سک س رو قوی و باکیفیت کن خداشاهده بعد ازدوسال سیکل قاعدگی من دوباره منظم شد یه چیزی شبیه معجزه واین سری که رفتم آزمایش وسونو دکتر گفت تو دیگه یائسه نیستی وکاملا همه چیزت طبیعیه .تواین مدت حتی یکدونه داروی شیمیایی هم مصرف نکردم والان کاملا خوب شدم خداروشکر.
دوستان عزیزم ماخانمها معمولا اکثر بیماریهامون بخاطر مصرف زیاد سردیجات هست اکثر مشکلات هورمونی وکیستها اما بارعایت این مساله و خوردن گرمیجات خیلی از مشکلاتمون حل خواهد شد. ورزش و تناسب اندام هم بسیار برای سلامتی لازم هستند. یکی از دلایل سلامت خودم اینه که همیشه وزنم رومتعادل نگه میدارم وباوجود دو بارزایمان اصلا اضافه وزن ندارم .تا یه کوچولو اضافه میکنم سریع شروع میکنم به رژیم خصوصا رژیم مدیترانه ای که فوقالعاده عالی هست سرچ کنید گوگل میگه راجع بهش.الان خانمهای جوان زیادی دچار یائسگی زودرس میشن این سه تا توصیه من رو جدی بگیرین واقعا خودم باچشمم معجزشو دیدم امیدوارم مطلبی که نوشتم مفید باشه عزیرانم. یه عالمه دیگه تجربه دارم میفرستم برای مروارید جونم بذاره کانال مرسی که وقت گذاشتید.همتون رو دوست دارم❤️
💖🅾💖
@ideahaye_banoo