2777
2789
عنوان

کمر درد شدید

234 بازدید | 43 پست

سلام دوستان من هفته ۱۴ بارداری ام و از کمر درد دارم میمیرم از اول بارداریم کمردرد داشتم اما الان ۲-۳روز خیلی شدید شده و خودم هم شاغلم و دکترم هم میگه طبیعی من چیکار کنم الان سر کارم و واقعا نمیتونم رو صندلی بشینیم

خدایا مراقب پسرم باش تنها دارایی و سرمایه زندگیمون ...برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما یه کاری کن یه کمر بند لاغرری بگیر احتمالا گودی کمر داری مثله من 

شما چیکار کردی؟

خدایا مراقب پسرم باش تنها دارایی و سرمایه زندگیمون ...برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید    
منم گودی کمردارم روزای عادی کمردرددارم چه برسه به بارداری

دیگه دارم هلاک میشم از درد هیچ مسکنی هم نمیتونم استفاده کنم

دیگه دارم هلاک میشم از درد هیچ مسکنی هم نمیتونم استفاده کنم

الان که تعطیلات زیاده استراحت کن کمرتوگرم نگه دار شاید بهتربشه

خدایاممنونم که حرفاموشنیدی.خودت مواظب آرین کوچولوم باش😘❤
الان که تعطیلات زیاده استراحت کن کمرتوگرم نگه دار شاید بهتربشه

کیسه آب گرم بذارم کمرم مشکلی نداره؟