2777
2789
عنوان

امشب دو تا چیز وحشتناک دیدم

711 بازدید | 25 پست

بچه ها امروز بعد از ظهر رفتم بیرون پنجره ها باز بود لامپم روشن وقتی برگشتم یک مارمولک کوچولو دیدم شوهرم کشتش اصلا از فکرم نمیومد بیرون سردرد شدم اصلا حالم خراب شد اخه از مارمولک به شدتتتتتتتت میترسم با دست و پای سر شده رفتم تو اطاق خوابم و لباسامو دربیارم یکدونه دیگه دیدم العا بدونین من چه حالی ام اینا از کجا اومدن چرا یهویی حمله کردن یعنی تو خونه بودن تا دیدن خونه ساکته پریدن بیرون اخه میگم ما نبودیم یا از پنجره اومدن تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم یعنی همین امشب این دوتا از پنجزه اومدن یا زندگی میکردن تا دیدن ما خونه نیستیم اومدن بیرون یا از پنجره امشب این دوتا اومدن تو خونه  اخه شبای قبلم پنجره باز بود ندیده بودم همچین چیزی امشب یهویی دوتا دیدم برام عجیب بود یا شایدم مارمولک بزرگ تو خونمون زندگی میکرده بچه زاییده اخه دوتاشون بچه بودن یکی تقریبا سه سانت بود دمی یک سانت و نیم 

چرا ترس نداره که خیلیم تمیز و خوبه میری سمتش فرار میکنه مثل سوسک خنگ نیست بیاد دنبالت تازه چون سوسک ...

اخه این تاپیکای قدیمی مربوط به مارمولک و سرچ کردم نوشتن به شدت علاقه دارن بیان تو لباس ادما 

اخه این تاپیکای قدیمی مربوط به مارمولک و سرچ کردم نوشتن به شدت علاقه دارن بیان تو لباس ادما 

نه‌ اصلا من تو خونه قبلیم باغچه داشت بخاطر همینم مارمولک زیاد داشت خیلیم ریز ریز بودن اما حتی یبارم تو لباسمو ن نیومدن حتی بیشتر تو حیاط بودن تو خونه هم یکی دو بار دیدمشون 

واای منم متنفرم ازشون. یکیش تو خونمونه. چن روز پیش ممانم دیدش نزدیک بود سکته کنه. هرکار میکنیم گیر نمیفته. میره زیر وسایل قایم میشه😢😢برا شما از پنجره اومدن. برا خودمون هم از پنجره اومده چون. راه دیگه ای نبوده ک 😟😟