2777
2789
عنوان

چرا زنا کتک میخورن😣😑

647 بازدید | 65 پست

بعد صداشون در نمیاد من موندم چرا تو اون زندگی میمونن بعدش خاک بر سر خانوادشون که میگن بشین زندگی کن دیدم که میگم من خودم خانوادم چقدر هنراهیم کردن طلاق بگیرم وایییی میلینم چه زنای هستن که دارن جون میدن زیر کتک و خیلی چیزاااا خیانت  فحاشی مشکل جنسی ای بابا چی بگم ....... شما هم دارین کسی رو که تحمل کنه؟؟؟؟ 

خدایا تویی یاور تویی همدم تویی مهربان از مادر  😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضاوت نکن ب نظرم

عزیزم قضاوت مال خداست من نطرمو گفتم عزیزم که زنا چراااا یکم عزت نفس ندارن که همون اول نزارن همینچنین مشکلی بر بخورن

بی پشت وپناهن

خدایا خیلی سخته واقعا درک نمیکنم یه مادر بدونه بچش داره عذاب میکشه ولی بگه بشین پای زندکیت

معمولا بخاطراین میمونن ک یامستقل نیستن یعنی اگه زنی ازنظرمالی مشکلی نداشته باشه صددرصد نمیمونه یابخا ...

اره عزیزم همینه

هومممم دیدم.... از ترس آبروی پدرش برگشت سر زندگیش.

ابروی پدر ای خدااا مگه طلاق ابرو بردنه اره پدرا شاید بگن ما روم ون نمیشه اینا ولی طلاق بچشونو میگیرن خدایا خودت کمکشون کن

وایی بنظر من خانواده نباید مداخله کنن نبایدم پشت دخترو خالی کنن ولی خانواده من خیلی به شوهرم گیر میدن یبار من بازوم کبود بود گیر داده بودن چی شده حتما شوهرت زده هرچی قسمو ایه باور نمیکردن ازشوهرم پرسیدنو قسم بااینکه شوهرمن خیلی ارومه البته اونموقه اوایل ازدواج بود نگران بودن ولی من اصلا جرعت نمیکنم پیششون درد دلی کنم مثلا باشوهرم قهر کنم برم پیششون هی میگن چی شده بیخود کرده بت اینو گفته اونه گفته به شوهرم چیز میگن اونم بد به دل میگیره

جاوید عشق مامان

چون از حق و حقوقشون بی اطلاعن. چون تو خونه پدر و مادر درست تربیت نشدن. حق و حقوقشونو بهشون یاد ندادن. و از طرف خانواده حمایت نمیشن. چون از بچگی یه چیزایی برا پسر انجامش عادی بوده و برای دختر زشت دونسته میشد. از اول به دخترا بیشتر امر و نهی میکنن ولی پسر رو آزاد تر میذارن

خرم آن روز کزین منزل ویران بروم. راحت جان طلبم وز پی جانان بروم