ghasemi21 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 927 عنوان چی بپوشمممم 158 بازدید | 11 پست یکی از همکارلم دعوتم کردن به باغشون که یه صبح تا عصر با دو سه تا دیگه از دوستانشون باهم باشیم جوجه و استخر و ...به نظرتون چی بپوشم سوییشرت اسپرت یا کمی زنانه تر کمک کنید لطفا خیلی هم باایشون معذب هستم و تقریبا اولین باره خارج از فضای کار باهمیم 1398/08/06 | 01:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanyasiiiii عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 3361 خب برای باغ من اسپرت میپوشم دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂
mamanyasiiiii عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 3361 اما شما چند دست لباس متفاوت ببر با خودت ببین بقیه چی میپوشن بعد عوض کن اگه با جمع هماهنگ نبود دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂
ghasemi21 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 927 خب برای باغ من اسپرت میپوشم اسپرت چه سبکی منظورتونه
mamanyasiiiii عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 3361 اسپرت چه سبکی منظورتونه یه لگ جذب دارم خیلی خوشگله با سوییت شرت کوتاه ستصورتی و سفیده یه کلاه هم میذارم برای آفتاب دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂
mamanyasiiiii عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 3361 یه لگ جذب دارم خیلی خوشگله با سوییت شرت کوتاه ست صورتی و سفیده یه کلاه هم میذارم برای آفتاب اگه هم همه خانون باشن زیرش یه نیم تنه میپوشم بعد زیپشم باز میذارم خوشگل میشه 😁 دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂
ghasemi21 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 927 ببخشید ولی شغل ما خیلییییییییی رسمیهنیم تنه نمیشه به هیچ عنوان
mamanyasiiiii عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 3361 ببخشید ولی شغل ما خیلییییییییی رسمیه نیم تنه نمیشه به هیچ عنوان خب پس از این مانتو و شلوارهای اسپرت بخر خیلیی مد شده رسمی هم هست جنسشم برای این فصل خوبه بذار عکس بفرستم دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂
ghasemi21 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 927 خب پس از این مانتو و شلوارهای اسپرت بخر خیلیی مد شده رسمی هم هست جنسشم برای این فصل خو ... از اینا ک تیوی تبلیغ میکنه تا مچ پا😂😂😂😂😂
mamanyasiiiii عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 3361 این مانتو شلوار ست اسپرت منهخیلی هم شیکه نه از اون ماله تی وی نیست 😁 دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂