2777
2789
عنوان

چی بپوشمممم

157 بازدید | 11 پست

یکی از همکارلم دعوتم کردن به باغشون که یه صبح تا عصر با دو سه تا دیگه از دوستانشون باهم باشیم 

جوجه و استخر و ...

به نظرتون چی بپوشم 

سوییشرت اسپرت 

یا کمی زنانه تر  

کمک کنید لطفا 

خیلی هم باایشون معذب هستم و تقریبا  اولین باره خارج از فضای کار باهمیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما شما چند دست لباس متفاوت ببر با خودت ببین بقیه چی میپوشن بعد عوض کن اگه با جمع هماهنگ نبود 

دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂 
اسپرت چه سبکی منظورتونه 

یه لگ جذب دارم خیلی خوشگله با سوییت شرت کوتاه ست

صورتی و سفیده یه کلاه هم میذارم برای آفتاب 

دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂 
یه لگ جذب دارم خیلی خوشگله با سوییت شرت کوتاه ست صورتی و سفیده یه کلاه هم میذارم برای آفتاب 

اگه هم همه خانون باشن زیرش یه نیم تنه میپوشم بعد زیپشم باز میذارم 

خوشگل میشه 😁

ببخشید ولی شغل ما خیلییییییییی رسمیه نیم تنه نمیشه به هیچ عنوان 

خب پس از این مانتو و شلوارهای اسپرت بخر 

خیلیی مد شده رسمی هم هست 

جنسشم برای این فصل خوبه 

بذار عکس بفرستم 

این مانتو شلوار ست اسپرت منه

خیلی هم شیکه 

نه از اون ماله تی وی نیست 😁