2777
2789

منم میخوام طبیعی زایمان کنم دردش چقده؟؟ بخیه هاش درد داره؟؟ اون قسمت که برش میزنن چی درد داره؟ چقد بخیه خوردین؟ تا کجا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردش بستگی ب خودت داره ک چقد بتونی تحمل کنی.. برای بخیه هم بی‌حسی میزنن ولی من ک حسش میکردم می‌فهمیدم.. و موقع برش ردنشم ن اصلا درد نمیفهمی اون لحظه انقد فشار هست ک اصلا متوجه نمیشی نمیدونم چندتا بخیه زد ولی خیلی زد.. من کلا بد زخم هستم خیلی دیر خوب شدم و خیلیم سر بخیه اذیت شدم

سلام 

عزیزم بدن با بدن فرق میکنه یکی راحت زایمان میکنه یکی نه بیشترم ارثی هست از مادرت بپرس

نوشته بود؛کسی راچنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم :ازجنگ ها برگشتم،بازخم و موی سپید و یادگرفتم صبور باشم،و به تماشا قانع

بخیه وبرش اصلادردنداره چون بی حسی میزنن من که خوابم برد😆😆😆وقتی تموم کردن گفت پاشوبخیه هات تمومه برواتاق بغلی واسه ملاقات بیان ببیننت🤣🤣🤣ولی دردخودزایمان بستگی به خودت داره هرچی بیشتربه خودت انرژی بدی اسون تره البته وقتی نی نی رومیکشن بیرون حسش مثل یبوست میمونه که دستشویی میکنی راحت میشی انگاری هیچیییییییییی نبوده من یه اخیش ازته دلم گفتم😂خودم۴۸تابخیه خوردم مقصرم خودم بودم😐

دردش میگن۷برابر پریوده...

ولی خوبه😍من ۵ساعت درد داشتم.

واسه برش هم بی حسی میزنن...ولی بخیه زدنو حس کردم..یکم‌میسوخت...

درد بخیه ها هم قابل تحمله بعدا..جای نگرانی نیس.فقط باید مواظب باشی عفونت نکنن.بعدم‌خودشون جذب نیشن کم کم...

طبیعی خوبه...من دوست دارم.انشالله خدا یه بچه ی دیگه بهم داد طبیعی زایمان میکنم

❤برای دخترم یه صلوات میفرستی؟❤

ببخشید ولی همه که مثل هم نیستن من خودم از ۱۱ تا ۶ عصر درد کشیدم بعدش زایمان کردم تازه دکتری که بالا سرم بود گفت جر خوردی😣😣نصف بخیه ها رو متوجه نشدم چون سر بود ولی خیلی هاش درد داشت چون نمیشد سر کرد دردم هم وحشتناک بود بعدش تا دوهفته هر چند ساعت مجبور به استفاده از شیافت بودم

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
یعنی چی چنتا بخیه تا کجا؟😂مگه چقد فاصله داره فوفقس واژن تا مقعده اگه خیلی بدجور باشه زایمانت

این بالا یکی گفت‌۴۰ تا خورده یعن‌تو همون چند سانت‌این همه بخیه زده شده؟

یعنی چی چنتا بخیه تا کجا؟😂مگه چقد فاصله داره فوفقس واژن تا مقعده اگه خیلی بدجور باشه زایمانت

عزیزم از واژن که برش نمیدن به طرف مقعد

اطراف واژن رو برش میدن.بصورت افقی

❤برای دخترم یه صلوات میفرستی؟❤