2777
2789

كلا چهاروز شمال بوديم فقط يروزش رو تقريبا دوساعتي رفتيم همگي بيرون ولي شباي ديگه ساكم تو راهرو بود چون اتاق كوچيك بود همسرم پايين تخت ميخوابيد جا نبود ميذاشتم تو راهرو

پس حتما کار شوهر ته داره فیلم بازی میکنه حالا بازم خدا داند ولی خوب آخه عقل جور نمیاد کسی که خبر نداشته طلا همراه داری درست رفته سر وقت ساکت خالی کرده کلا زیپ تهی رو باز کرده بعدم چیزای بزرگ رو برداشته یکم بو داره قضیه 😞😞

خدایا شکرت😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااای دختر خوب تو که با دست خودت طلاهات رو انداختی بیرون حالا خونه رو امن ندیدی برداشتی بردی بعد اونجا گذاشتی بیرووووووووووون اتااااااااق هر چقدر هم جا نباشه دیگه مگه یه ساک چقدر جا میگیره آخه والا از مغزم سوت کشید

خدایا شکرت😍😍
يه چيز جالب ميدوني چيه كه از وسايل ارايشم هم سه تاش گمشده نه همش فقط سه تاش ريملم وپنكك ومدادمج

خاک توسر طرف چه گدا بوده لوازم آرایش آخه😓😓

خوووب فکر کن به رفتار اطرافیانت تو اون روزا ببین چیزی یادت نمیاد که به کسی شک کنی؟؟؟

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

ولي چرا به دوستاش زنگ زده كه بيايد انگشت نگاري البته اين دوستش رو كه ميگم تو قشم زندگي ميكنن 

والا ما هم اون وقت که داشتیم طلا با خودمون سفر میبردیم ولییی تو راهرو نمیگذاشتیم تو کمد دیواری یا زیره تخت بود جاش خوبه دمه در ویلا نگذاشتی!!

پسرم ❤❤😍😍😘😘

واااای قلبم درد گرفت بخدا برات 

انشاءالله که زودی پیدا بشه برات صدتا صلوات نذر میکنم برگرده بهت

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
كلا چهاروز شمال بوديم فقط يروزش رو تقريبا دوساعتي رفتيم همگي بيرون ولي شباي ديگه ساكم تو راهرو بود چ ...

ساک توش طلاست میزاری راهروووووو؟؟؟؟!!!

جات کبود شد از حرص،خدا کمکت کنه

🧿