2777
2789
عنوان

بی علاقگی به فرزند

300 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

من اوایل که بچم کوچکتر بود خیلی دوسش داشتم ولی چون قیافه و خیلی از حرکاتش مثل باباشه دوسش ندارم.خیلی از شوهرم دلشکسته و متنفرم جوری که اگه اون کسی رو دوس داشته باشه من از اون آدم بدم میاد حتی بچم.به شدت عاشق بچمونه و روش حساسه ولی من برعکس.کاش میدونستم چکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطمئنی بچه خودته یا بچه شوهرته؟

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

وقتی این همه از شوهرت منزجری واقعا با چه انگیزه ای بچه آوردی؟ سواله برام واقعا

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

بیا یه کار کن عاشق بچت باش و تمام انرژی و سوادت رو بزار یکی شکل شوهرتو یه جور تربیت کن اخلاقای بد اونو نداشته باشه شوهرتو مادر شوهرت و جامعه بد تربیت کردن نه خدای خالق که اون قیافه رو بهش داده عاشقش باش مادر عشق بچس تربیتش کن کاری که برای شوهرت کسی انجام نداده 

بنظرم حق داری.منکه میتونم درکت کنم.ولی سعی کن مطالعه کنی.کتاب از حال بد به حال خوب مثل دارو هس برا شما.پیشنهادش میکنم

کاش داروهای آدم بموقع خودشون تو بدن ترشح میشدن من تنبل تر ازین حرفام که بخوام سر وقت داروهامو بخورم🤪