2777
2789
عنوان

از نظر مالی مستقلید؟ حقوق شما وزارت کاریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 31 پست
حقوق حدودا بگی چقدره؟  کارت چیه؟

من درامدم فقط از حقوقم نيست، از ١٨ سالگي كار كردم و حدود ٦ سال ايران نبودم تمام حقوقمو نگه داشته بودم شايد گاهي فقط براي مامان و بابام ازش كادو ميخريدم، اونارو ي جا سرمايه گذاري كردم پارسال ارزم كه گرون شده بود حسابي سود كردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درامدم فقط از حقوقم نيست، از ١٨ سالگي كار كردم و حدود ٦ سال ايران نبودم تمام حقوقمو نگه داشته بود ...

خانوادگی ثروتمندی پس. منم بعد دانشگاه کار کردم الان ی پرایدم ندارم

اموزش تخصصی اینقدر گرون شده. 

من حقوق کار اولمو الکی خرج لباس و ...نکردم براش برنامه ریختم 

خرج یسری برنامه های حسابداری و تایپ سریع و...کردم 

الان دنبال اینم ارشد رو تموم کنم و بتونم وارد بخش حسابداری بشم 

قبل از اینکه بفکر خونه و ماشین باشی باید جایگاهتو تا جایی که میشه بالا ببری 

Thank you my miracle😎😎😎😎😎
من حقوق کار اولمو الکی خرج لباس و ...نکردم براش برنامه ریختم  خرج یسری برنامه های حسابداری و ت ...

تا ی پولی جمع میکنم ی گوشی میخرم یا دندون پزشکی دوباره صفر میشم

تهران همه کار میشه کرد،دنبال یه کار با سرمایه کم و سود بالا باش، اگر پول داری خرید و فروش زمین خوبه

اونقد پول ندارم مرسی راهنمایی کردی . ی جا خوب رزومه فرستادم دعا کن قبولم کنند

خانوادگی ثروتمندی پس. منم بعد دانشگاه کار کردم الان ی پرایدم ندارم

نه عزيزم خدارو شكر مشكلي نداريم ولي ثروتمندم نيستيم، بله من زمانيكه رفتم سر كار با حقوق ي سالم ميتونستم ي پرايد بخرم ٥ مليونم نبود هنوز، منم ماشين  خودم نخريدم از محل كارم بهم دادن  

نه عزيزم خدارو شكر مشكلي نداريم ولي ثروتمندم نيستيم، بله من زمانيكه رفتم سر كار با حقوق ي سالم ميتون ...

الان با مدرک مهندسی بهم حقوق وزارت کار میدن . سابقه دارم نرم افزارم بلدم. میگه درس خوندم اخر دارم اندازه ی دیپلم حقوق میگیرم 

الان با مدرک مهندسی بهم حقوق وزارت کار میدن . سابقه دارم نرم افزارم بلدم. میگه درس خوندم اخر دارم ان ...

دنبال ي كار خوب باش، من از وقتي برگشتم ايران شايد بگم ١٠ جا كار كردم اصلا راضي نبودم، چنتا پروژه صفر تا صد اجرا كردم صبا از تهران وقتي راه ميافتادم كه ساعت ٨ زنجان سر پروژه بودم ولي سودي كه ميخواستم نداشت،  الانم توي رشته خودم كار نميكنم ديدم كار نيست ي مدت رفتم با حقوق ١٢٠٠ ي جا كار كردم بازرگاني ياد گرفتم واقعا بيگاري كشيدن ازم ولي ياد گرفتم بعد از اون دنبال كاري كه راضيم كنه گشتم