چه جوری میشه مستقل شد ؟ من دلم میخاد از خودم خونه و ماشین داشته باشم . به کسی احتیاج نداشته باشم . خیلی تقلا کردم ی جا خوب استخدام شم .الان شاغلم ولی حقوق انچنانی دارم . کسی این راه رفته راهنماییم کنه ؟
من درامدم فقط از حقوقم نيست، از ١٨ سالگي كار كردم و حدود ٦ سال ايران نبودم تمام حقوقمو نگه داشته بودم شايد گاهي فقط براي مامان و بابام ازش كادو ميخريدم، اونارو ي جا سرمايه گذاري كردم پارسال ارزم كه گرون شده بود حسابي سود كردم
تو شهر خودت و استان خودت ببین چ کاری خیلی سود داره، مثلا شهر من چون هم باغ خرما زیاده هم سردخونه، شهریور خرما میخرم میزارم سردخونه، فصل صادرات دو و نیم برابر میفروشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خانوادگی ثروتمندی پس. منم بعد دانشگاه کار کردم الان ی پرایدم ندارم
نه عزيزم خدارو شكر مشكلي نداريم ولي ثروتمندم نيستيم، بله من زمانيكه رفتم سر كار با حقوق ي سالم ميتونستم ي پرايد بخرم ٥ مليونم نبود هنوز، منم ماشين خودم نخريدم از محل كارم بهم دادن
الان با مدرک مهندسی بهم حقوق وزارت کار میدن . سابقه دارم نرم افزارم بلدم. میگه درس خوندم اخر دارم ان ...
دنبال ي كار خوب باش، من از وقتي برگشتم ايران شايد بگم ١٠ جا كار كردم اصلا راضي نبودم، چنتا پروژه صفر تا صد اجرا كردم صبا از تهران وقتي راه ميافتادم كه ساعت ٨ زنجان سر پروژه بودم ولي سودي كه ميخواستم نداشت، الانم توي رشته خودم كار نميكنم ديدم كار نيست ي مدت رفتم با حقوق ١٢٠٠ ي جا كار كردم بازرگاني ياد گرفتم واقعا بيگاري كشيدن ازم ولي ياد گرفتم بعد از اون دنبال كاري كه راضيم كنه گشتم