2789

بخدا خسته شدم از این زندگی

از این مرد پر مدعا و پررو

3بار ترک دادمش باز مواد مصرف میکنه

فحشاش دیگه خسته ام کرده

توی خونه همش جنگ و دعوا داریم سر مواد کشیدن و بدهی بالا آوردناش بچه هام دیگه نه اعصاب دارن نه کمی آرامش....

من یه زنم مگه چقد درآمد دارم که هم اجاره بدم هم قسط بدم هم خرج خونه آخرشم این مرتیکه بگه گوه خوردی خرج کردی...

از تهمتها و فحشای زشتش خسته ام خدایاااااا

از خیانتهای مکررش خسته ام

از 7صبح تا 4بعداز ظهر سرکار میرم دیگه خسته ام دلم یه استراحت طولانی میخوا دلم.میخواد بمیرم

توروخدا هرکی حرم امام رضاست واسم دعا کنه این مرد منو بچه هامو راحت بزاره تصمیم بگیره طلاقم بده خلاص بشم

خدایا من که بی پشتوانه ام پدر و برادرام میگن آبروی ما میره طلاق بگیری باید بسوزی و بسازی خدایا خودت کاری کن این مرد طلاقم بده یا منو از رو زمین بردار

🧡🧡🧡🧡🧡🧡چالش لاغری بامداد خمار🧡🧡🧡🧡🧡🧡وزن اولیه 78.                                                         وزن فعلی 78.                                                         وزن هدف 65.                                                         قد 171.                                                           من میتونم به هدفم برسم هیچ چیزی نمیتونه منو از راهی که پیش رو دارم منحرف کنه. اراده فوووول💪💪                    شروع رژیم 1399/10/27   

برات دعا میکنم عزیزم امام رضا ان شاالله مشکلت رو حل بکنه 

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

عزیزم..الهی بحق میوه دل آقا امام رضا ع به دلتون نگاهی کنه و شوهرتون به راه راست هدایت شه و ادامه زندگیتون به خوشی بگذره.....عزیزم چرا دعا میکنی طلاق دعا کن خوب بشه ...ذکر یا جوادالائمه بگیر انشالله حاجت روا بشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم..الهی بحق میوه دل آقا امام رضا ع به دلتون نگاهی کنه و شوهرتون به راه راست هدایت شه و ادامه زند ...

10ساله زجرم میده دیگه خسته شدم دیگه نمیتونم تحملش کنم بخدا روانی و افسرده شدم

آخه من که دارم قد یه مرد کار میکنم اون بازم فحاشی میکنه و تهمت میزنه بهم,من دل ندارم یه روز توی خونه کمی استراحت کنم؟حداقل ساکت باشه

اون مواد کوفتیشو بکشه فقط لال شه من.که دیگه بریدم دیگه 3بار ترکش دادم نمیتونم دیگه تلاشی بکنم براش

🧡🧡🧡🧡🧡🧡چالش لاغری بامداد خمار🧡🧡🧡🧡🧡🧡وزن اولیه 78.                                                         وزن فعلی 78.                                                         وزن هدف 65.                                                         قد 171.                                                           من میتونم به هدفم برسم هیچ چیزی نمیتونه منو از راهی که پیش رو دارم منحرف کنه. اراده فوووول💪💪                    شروع رژیم 1399/10/27