2777
2789
عنوان

از شنیدن چه صدایی خیییییلی خوشحال شدین؟؟؟😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین بار شنیدن تاپ تاپ صدای قلبش خیلی تند بود بارداری هیلی سختی داشتم اون لحظه همه خستگی و کسالت و دردام یادم رفت انگار تمام خوشی دنیارو تو رگام تزریق کردن دومیشم 12 روز پیش لحظه ای که بدنیا اومد صدای گریش دوباره اون انرژی رو بهم داد 

تنها صدایی که عاشقشم شروع شدن فیلم یوسف پیامبره اون یتیکه که قران میخونه اذا قال یوسف.....یعنی واقعا عاشقشمممم خیلیم خوشحال میشم‌از شنیدنش  

میم مثل «مُصطَفآ😻💞»…[جز __طُ __یاری نگرفتیم و نخواهیم گرفت؛ بر همان عهد که بودیم بر آنیم هنوز]💜😘😍💞💏💚💛💜💓💔💕💖💟💞💝💘💗
صدای همسرم.اولین باری ک تلفنی باهاش صحبت کردم اصلا نمیفهمیدم چی میگه فقط حواسم ب صدای مردونش بود هنو ...

الهی تا آخر عمر همینقدر دوسش داشته باشه اونم دوست داشته باشه

صدای عشقم رضا... محو صداش میشدم... صداشو حین مکالمه ضبط میکردم و روز بعدش ساعتها ب صداش گوش میدادم... اونم اتفاقا ب من میگفت عاشق صداتم... میگفت وقتی حرف میزنی حواسم میمونه پیش صدات نمیفهمم چی میگی... هنوزم ب صداهاش گوش میدم بعد دو سال

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

تنها صدایی که عاشقشم شروع شدن فیلم یوسف پیامبره اون یتیکه که قران میخونه اذا قال یوسف.....یعنی واقعا ...

اره منم از همون ده سال پیش حفظ شدم الان تو ای فیلم میزاره وقتیکه شروع میشه باهاش با همون لحن میخونم😅