2777
2789
عنوان

من از هفته چهارم اسید فولیک خوردم نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 47 پست
وای خدا منم دوبار بارداریم دوقلو بود😠 ارثم اصلااااا قرصم هیچ اصا بچم نمیخواستم فک نمیکردم سریع بار ...

منم قصد بارداری نداشتم  تازه تنبلی تخمدان هم داشتم هیچی دارو نخوردم هیچی ها اصلا فکر نمیکردم بچه دار بشم حتی یکی ولی چند روزه فهمیدم دوقلو ناهمسان  دارم منی که تنبلی داشتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قصد بارداری نداشتم  تازه تنبلی تخمدان هم داشتم هیچی دارو نخوردم هیچی ها اصلا فکر نمیکردم بچ ...

ای جاندلم خداحفظشون کنه😍😍ایشالا بارداریت باسلامتی و بیخطر😚

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
منم قصد بارداری نداشتم  تازه تنبلی تخمدان هم داشتم هیچی دارو نخوردم هیچی ها اصلا فکر نمیکردم بچ ...

هوم منم همینجور با این تفاوت ک من امپول زدم 😐الان ناراحت نیستی ک دوتا داری?

سلام ملیکم
بارداری اولته هفته چندمی عزیزم  دعامیکنم توهم برای من دعا کن

اره ماه چهارمم ولی هنوز ک هنوزه حالم بده حس بدی دارم

اخه کی برا بچه اولش ایقد ناراحته جز من🙁

اوهوم دعا میکنم ولی خب اگه دعاهای من میگرفت ک وضعم این نبود 

سلام ملیکم
اره ماه چهارمم ولی هنوز ک هنوزه حالم بده حس بدی دارم اخه کی برا بچه اولش ایقد ناراحته جز من🙁 اوهو ...

دعا برای همدیگه انشالله مستجاب میشه 

ناراحت نباش خدا خواسته ولی کاملا درکت میکنم 

نصف?????برا من ضرب در دو میکنن سونو انومالیم شد 500هزار تومن😣

وای چه زیاد من هنوز آنومالی نرفتم ولی رفتم سونو هفته پیش اول صد تومن گرفت بعد فهمیدن دوقلوی منشیش گفت 50 تومن دیگ بدین 

وای چه زیاد من هنوز آنومالی نرفتم ولی رفتم سونو هفته پیش اول صد تومن گرفت بعد فهمیدن دوقلوی منشیش گف ...

چ خوب کدوم شهرید?بیمتون چیه?

اخه غربالگری یه نرخ داره اونم بچه ایی ۱۶۱ تومنه ک ماله من ضرب بر دو شد

من مشهدم

سلام ملیکم