2777
2789

من و همسرم وقتی با همیم یکسره دعوایی هستیم اصلا نمیتونیم با هم کنار بیایم دنیایمون متفاوته .اون تا کار اشتباهی من انجام بدم فحاشی میکنه .واسه همین بچه هامون هم عصبی و پرخاشگر شدن دلم میخواد یک سال بره و من تنها زندگی کنم با بچه هام وقتی هست تو خونه هممون عصبی هستیم .یه جوری وجودش انرژی منفی داره .میخواستم ببینم کسی هست یا دورو برتون کسی رو میشناسین که جدا زندگی با کنه از همسرش با وجود اینکه بازم زن و شوهرن 

بله میشناسم

من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من

💞صلوات💞  برای رهاااایی از کرونا 💞💞سرم به سنگ نخورد ... سنگو زدن به سرم ...😔 فقط یه روزی، یه جایی، یه جوری ، یه کسی حتما میشه فقط صبر داشته باش دختر🔥🔥بدی هات خوبی ها تو از یادم برد😔 عشق یعنی حسرت پنهان دل  زندگی در گوشه ویران دل 🌸🍀🌸 دنیااای ما با عشق درگیره ❤🌺❤🌺 با تو آرام و  بی تو پریشان و ... دل که هوایی شدنش دست خودش نیست .... 😉😉😉 ناب و گیرایی گر چه نمی دانی 🥰🥰🥰 
بخای یه سال بره دیگه تاااون یکسال شلوارش دوتاشده یکی دیدم این مدلی بودن دقیقا

به جهنم بره دوتا بشه وقتی طرف واست مهم ن یست و دوسش نداری دوتا شدنشم واست فرقی نداره.

فقط دلم میسوزه واسه خودم مادر و پدرم فک میکنن من با چه ادم خوبی ازدواج کردم همش میگن خدا روشکر کن شوهر خوبی داری وقتی این حرفو میزنن قلبم از تو میسوزه دلم میخواد بگم من بدبخت ترین ادمم .

معلومه که باهم دیگه متفاوت هستین! مرد دنیای خودشو داره و زن دنیای خودشو. سر تا پا با هم دیگه متفاوت هستید. کتاب زنان ونوسی، مردان مریخی را بخر و بخون و مو مو به را اجرا کن ببین چقدر زندگیت متحول میشه. در ضمن تفاوت ها همیشه هست. فقط باید همیشه به هم و دنیای همدیگه احترام و لبخند بزنین.

میشه توضیح بدین. من همش سر بچه ها با شوهرم دعواییم .جلوی بچه ها بهم فحش میده

منم . الان دو ماهه رفته من هم دیگه بهش زنگ نزدم گفتم خودش باید بیاد چون وقتی نیست آرامش دارم . 

💞صلوات💞  برای رهاااایی از کرونا 💞💞سرم به سنگ نخورد ... سنگو زدن به سرم ...😔 فقط یه روزی، یه جایی، یه جوری ، یه کسی حتما میشه فقط صبر داشته باش دختر🔥🔥بدی هات خوبی ها تو از یادم برد😔 عشق یعنی حسرت پنهان دل  زندگی در گوشه ویران دل 🌸🍀🌸 دنیااای ما با عشق درگیره ❤🌺❤🌺 با تو آرام و  بی تو پریشان و ... دل که هوایی شدنش دست خودش نیست .... 😉😉😉 ناب و گیرایی گر چه نمی دانی 🥰🥰🥰 
معلومه که باهم دیگه متفاوت هستین! مرد دنیای خودشو داره و زن دنیای خودشو. سر تا پا با هم دیگه متفاوت ...

بعضی تفاوت ها قشنگه اما من نفرت دارم ازش از اول همین حسو داشتم تا الان 

بعضی تفاوت ها قشنگه اما من نفرت دارم ازش از اول همین حسو داشتم تا الان 

پس شوهرت زیاد بی تقصیر نیس عزیزم. ولی حس نفرت بیشتر به خودت ضرر میرسونه. و روز به روز بدتر میشه. خودتو مریض میکنی. ببخشش و باهاش صحبت کن مهربونانه و منطقی. باور کن مرد ایده آل وجود نداره. هر مردی یه نقصی داره و کامل نیست.

از کجا خرجی میاری؟

میاره گاه و بیگاه 

وقتی خونه است مثل شما