2777
2789

منم گرممه ولی خییییلی جوش میزنم ویارمم شدید...چیزای شور و ترش دوسدارم‌....میوه هم دوستدارم و مادربزرگ اقام ک قدینی و همه چی بلده میگه پسره دیگه نمیدونم

خدای مهربونم مواظب پسرم باش....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره هنوزدنبال جنسیتم خخخ

باز خوبه برا تو رو نگفتن دل نبستی من میترسم اینی که گفتن اشتباه بشه بخوره تو ذوقم

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

استارتر نی نی دختره عزیزم

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏

جالبش اينه من كولرو الان روشن نكنم گرمم ميشه روشن كنم سريع سردم ميشه و دسشووييم ميگيره و غذاهايه ترش و ملس و اب ليمو نمك دوست دارم ليمو ترش ميخورم سير ميشم 

غذا برنجي سر دلم ميمونه ميوه دوست دارم اما ميوه بايد شيرين باشه

كاكاوو معدمو به اتيش ميندازه انگار فلفله 

شكمم گرده و زده بيرون تو سه ماهگي 

شبا هم دو نافم نبض تند تند ميزنه دست ميزنم حسش ميكنم 

برا منم بگید بچه ها لطفا

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙