2777
2789
عنوان

دوستان بنظرتون حق دارم ناراحت باشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 45 پست
متاسفانه نمیتونم بی تفاوت باشم وازطرفی چون مراسم مادرپدرشوهرمه دلم نمیادپدرشوهرموناراحت کنم

خب این یه دفعه رو برو، ولی بهش بگو که باباجون دیگه نمیتونم با بچه کوچولو همه مراسما رو بیام. خیلی اذیت میشم و سخته. یه جوری صحبت کن که دیگه باقیشو مجبور نباشی بری، اونم ناراحت نشه. حرفی از مادرشوهر و خواهرشوهر و ... نزن که بحث و دعوا درست نشه. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لازم نبود هرهفته با نوزاد راه بیفتی همه مراسما توقعارو میبری بالا. من خواهرزاده مادرشوهرم فوت شد فق ...

خودمم حس میکنم اشتباه کردم امابخاطرپدرشوهروهمسررفتم ک یوقت نگن خودشوبرامامیگیره

خب این یه دفعه رو برو، ولی بهش بگو که باباجون دیگه نمیتونم با بچه کوچولو همه مراسما رو بیام. خیلی اذ ...

اتفاقامیخواستم حتمابه پدرشوهرم بگم وگله کنم پس بنظرتون نگم؟

ازحرفای مادرشوهرم وبی احترامی خواهرشوهرم به همسرم

خب گلم من شما مسئول فهم و درک دیگران که نیستی . خودتون با بچه کوچیک اذیت نکن ببخش و فراموش کن . در مورد کفش هم فدا سرتون حق میدم اولش یکم اعصاب آدم خرد میشه ولی فدا سرتون .به این فکر کن مردم صدتا باارزش تر از کفش از دست میدن . از حرفهات معموله دختر باشعور و فهمیده ایی هستی به نظرم یه کاری کن که شعورت زیر سوال بره مطمئن باش همین که برای پدر شوهر قابل احترامی خیلی عالیه و هر چقدر محبت و مهربانی ات نسبت بهشون بیشتر بشه این احترام بالا میره . خیلی کار قشنگی کردی هم احترام گذاشتی و رفتی هم شرایط خودت و نی نی رو در نظر گرفتی در کمال احترام . 

اتفاقامیخواستم حتمابه پدرشوهرم بگم وگله کنم پس بنظرتون نگم؟

تو خانومی کن، حرفی نزن که دعوا بینشون بیوفته. فقط طوری حرف بزن که پدرشوهرت از تو گله‌ای نداشته باشه و دلخور نشه. بقیه رو ول کن. مهم نیستن. نهایتش اگر باز موقعیتی پیش اومد که باز حرفی زد و سر بزنگاه پدرشوهرت رسید میتونی بگی حرفتونو نخورید، شما که ماشاءاله خوب گله‌گذاری میکنید، چرا جلوی بابا حرفاتونو نمیزنید! اون موقع پدرشوهرت هم میفهمه که بقیه اذیتت میکنن. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

اصلاهروقت به این فک میکنم ک چراهمه مراسمارورفتم واینقدربه خودم وبچه سختی دادم واخرم اینقدربهم توهین کردن بغض گلومومیگیره واعصابم ازدست خودم خردمیشه

اصلاهروقت به این فک میکنم ک چراهمه مراسمارورفتم واینقدربه خودم وبچه سختی دادم واخرم اینقدربهم توهین ...

عزیزم شما کار اشتباهی نکردی کار درست رو شما کردی که قابل احترام و ارزش هست .اصلا خودت رو اذیت نکن که نه برای خودت خوبه نه نی نی . به خوبی هاش فکر کن که چقدر ارزشت پیش پدرشوهرت و بقیه که درک دارن بالا رفته نه کسایی که درک ندارن

خب گلم من شما مسئول فهم و درک دیگران که نیستی . خودتون با بچه کوچیک اذیت نکن ببخش و فراموش کن . در م ...

هرچندخیلی عجیبه ک تومراسمی ک همه خودمانی بودن کفشای همسرم گم شده امامن ازاین بابت اصلاناراحت نیستم وحتی کلمه ای نگفتم ک بروشون بیارم امااینکه مادرشوهرم طلبکاربودوبابت گم شدن کفشا میخواست بمن تیکه هم بندازه دلخورم

ببین کاملا مشهوده که همسر و پدر همسرتان ارزش احترام و کار شما را درک میکننن که همین هم ارزشمنده بقیه ...

خداروشکرپدرشوهرم دوسم داره واگه بفهمه اذیتم کردن حسابی برخوردمیکنه.مادرشوهرمم نمیدونم چرا تواین مراسم اینقدرازدست من حرص میخورد!!!!واقعابرام عجیب بود.باخودم میگم شایدچون خودموکوچیک کردم اونم بخودش اجازه داده اینجوری توهین کنه.چون همیشه حرمتهارونگه میداره

خداروشکرپدرشوهرم دوسم داره واگه بفهمه اذیتم کردن حسابی برخوردمیکنه.مادرشوهرمم نمیدونم چرا تواین مراس ...

به نظر من به شوهرت بگو بره به مادرش همه ی این دلخوری‌ها رو با احترام انتقال بده . شاید اونا هم واقعا چیزی تو دلشون باشه اینطوری که با احترام گفته بشه حل میشه ایشالا 

عزیزم چرا واسه رفتن به مراسما اینقد منت میزاری و هی میگی اشتباه کردم رفتم؟؟؟ خب ی چیزی بوده که باید میرفتی .....و راجب کارای مادرشوهرت شاید ناخواسته یکاری کردی که ناراحت شده ازت دلخوره که اینجوری مبگه

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم
عزیزم چرا واسه رفتن به مراسما اینقد منت میزاری و هی میگی اشتباه کردم رفتم؟؟؟ خب ی چیزی بوده که باید ...

من منتی نداشتم اماوقتی رفتم وبهم توهین شدگفتم کاش نمیرفتم!

اگه کاری هم کرده باشم توقع دارم بیادبعنوان یه بزرگتربهم بگه نه اینکه هی نیش وکنایه بزنه

خونشون توروستاست واکثراوقات خونشون بوی خاصی میده وبااینکه من اصلابه این چیزاعادت ندارم اماتاحالایبارم بروشون نیاوردم واونروزم کل خونه روبوبرداشته بود بعداومده بایه حالت خاصی بچه منوبومیکنه میگه چقدربچت بومیده یه عطری ادکنی چیزی بیارین بهش بزنین!!!!!!!!!!