2777
2789
عنوان

دوستان بنظرتون حق دارم ناراحت باشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 45 پست

ومن دیگه هیچیییی نگفتم.شب رفتیم خونه عموی همسرم وکفشای همسرم ک تازه یکماه بودخریده بود گم شد وهمسرم خیلی ناراحت شدوخیلیییی غرزدامامن هیچی نگفتم ووقتی برگشتیم خونه پدرشوهرم همه توحیاط ایستاده بودن ودرموردگم شدن کفشای همسرم صحبت میکردن ومن داخل خونه نشسته بودم.یه ده دقیقه ک گذشت رفتم بیرون ک همسرموآروم کنم.مادرشوهرم پشتش به دربود وهمسرم روبروایستاده بود.رفتم به همسرم لبخندزدم وتااومدم چیزی بگم مادرشوهرم برگشت وتاچشمش افتادبمن باعصبانیت به پسرش گفت توچرابرای یه جفت کفش اینقدرخودتوعذاب میدی وزنت ک ماشاالله...ک بازپدرشوهرم رسید ومادرشوهرم حرفشوخورد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وبعدک اومدیم داخل خونه وهمه توحال نشسته بودیم وهمسرومادروخواهرش ک ۱۳ سال ازهمسرم کوچیکتره تواشپزخونه بودن  وداشتن آروم حرف میزدن ک یهوخواهرشوهرم باصدای بلندسرشوهرم دادزد ک خودت مقصربودی وبایدکفشاتوجمع میکردی و....من اونقدرازرفتاراشون ناراحت شدم ک سردردشدم امااونجااصلابروی خودم نیاوردم

حالابنظرتون من حق دارم ناراحت باشم یانه؟شماجای من باشیدچیکارمیکنید؟

لازم نبود هرهفته با نوزاد راه بیفتی همه مراسما توقعارو میبری بالا.

من خواهرزاده مادرشوهرم فوت شد فقط روز اول رفتم همین و بس چخبره 

:چرا باید بخاطره رفتاره خشنم معذرت بخوام؟اونایی که منو به اینجا رسوندن هیچوقت ازم معذرت نخواستن

به نظر من خودتو درگیر حرف و حدیثای مادرشوهرت و بقیه نکن. اگر میتونی بی‌تفاوت باشی که خیلی عالیه. بی‌تفاوتی بهترین حربه در مقابل تیکه و کنایه‌هاس. ولی اگر نمیتونی بی‌تفاوت باشی، نرو. بچه رو بهونه کن و بمون خونه. بگو تا حالا هم خیلی سختی کشیدین و اذیت شدین. دیگه صلاح نیست با بچه نوزاد برید ختم و عزاداری ... شوهرت هم خودش بره و برگرده.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
به نظر من خودتو درگیر حرف و حدیثای مادرشوهرت و بقیه نکن. اگر میتونی بی‌تفاوت باشی که خیلی عالیه. بی‌ ...

متاسفانه نمیتونم بی تفاوت باشم وازطرفی چون مراسم مادرپدرشوهرمه دلم نمیادپدرشوهرموناراحت کنم