2777
2789

اول شوهرم سرماخورد ،تقریبا خوب شد حالا من دیروز سرماخوردم،سریع رفتم دکتر آمپول داد امروز صبح خوبم خداروشکر 

خوب ک میگم یعنی صدام تغییر نکرده،فقط ی کوچولو آبریزش بینی دارم،حالا نمیدونم واسه حساسیتمه یا سرما

پسرم دیشبو امروز (یعنی الان) دیدم ک ی سوراخ بینیش خیسه

سرمانخورده باشههههه☹☹☹☹☹

خیلی رعایت میکنم،شوهرم ک ی هفتس بغلش نکرده بنده خدا

علائمش چیه؟،چیکار کنم سرما نخوره

۶ماهشه بچم

فوفش سرما میخوره اشکالی نداره..دستگاه بخور سرد بذار دائم روشن باشه بالا سرش میکروبا کشته بشه..

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرما خوردگی خررررررر است 

میلیون ها سال است که زنان حامله میشوندوشکم هایشان میشود خانه ی موجودی دیگر ، میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است ، نه خود زنان حامله نه  رهگذر ها ، مردم دوست دارند به زنان باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند ، انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند . جدا چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو .  چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش ، و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیای دیگر است ...🤰🤱🏿

اگر دیدی واکنش هاش شدید تر شد ببرش دکتر

توی یه لیوان سرکه بهداشتی بریز و یه پیاز درسته رو پوست بکن بذار توش و بذار روی اوپن یا پنجره یا بهرحال یه گوشهء خونت میکروب ها رو به خودش جذب میکنه

دستگاه بخور سرد بذار توی اتاق پسرت محیطش رو مرطوب و استریل نگه دار

.Pain🔥you made me a believer

خودتو  آماده کن برای شب نخوابیدن  وااای من پسرم سرما میخوره قشنگ شب اول نمیخوابه به بینی ...

دختر من 2 سالشه

چند روز پیش کمی آبریزش بینی داشت بردمش دکتر براش شربت سرماخوردگی کوریزان (نارنجی) داد گفت هر 12 ساعت 5 سیسی بهش بدم من تقریبا 2 دوز که بهش دادم کاملا خوب شدیعنی 1 شبانه روز

خیلی شربت خوبیه

امضات اشكمو درآورد 

چراااااا؟؟؟ عزیزم😘

خیلی قشنگه که😳

میلیون ها سال است که زنان حامله میشوندوشکم هایشان میشود خانه ی موجودی دیگر ، میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است ، نه خود زنان حامله نه  رهگذر ها ، مردم دوست دارند به زنان باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند ، انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند . جدا چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو .  چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش ، و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیای دیگر است ...🤰🤱🏿
ای بابا حالا سرمام خورده باشه مگه چی میشه؟ سرماخوردگیه دیگه، دو سه روز دیگه خوب میشه. بهر حال فصل مر ...

نمیخوام آمپول یا سرم بزنه😔

افسردگی بعد بارداری دارم حالم بد میشه وقتی بش فک میکنم

نمیخوام آمپول یا سرم بزنه😔 افسردگی بعد بارداری دارم حالم بد میشه وقتی بش فک میکنم

عزیزم حالا که بچه داری خودتو برای خیلی چیزها باید اماده کنی. مکه میشه بچه مریض نشه؟؟ حرفا میزنیا. از مامانت بپرس خودت تو بچگی مریض نشدی؟؟

حتما امتحان میکنم پسر منم دو سالشه

آره اگر 2 سال رو رد کرده میتونید اینو بهش بدید اما قبل از 2 سالگی حتما باید با صلاحدید پزشک باشه

کوریزان 3 مدل شربت داره 

یکی صورتی که درد و تب هست و فقط استامینوفنه

یکی نارنجی که سرماخوردگی اطفال هست برای رده سنی 2 سال به بالا

یکی سبز که آنفولانزا هست برای ردهء سنی 6 سال به بالا

شما نارنجی رو بگیر