ببین گل قشنگ .درکت میکنم الان...هر مادری دلش میخاد بچش خوشکل ترین بچه ی دنیا باشه....اینکه بگیم خدا داده و زشت و زیبایش دست خداست و اینا همه رو قبول دادیم ولی ته دل دوست داشتیم همه بهمون بگن بچت خیلی خوشکله.....هر چند اون مادری که بچه خوشکل داره هم همش باید اسفند به دست باشه که چون مرتب بچش چشم و نذر دنبالشه ....
مهربون خانم یه چیزی .منم حقزقتش پسرم خیلی خوشکل نیست .اوایل مخصصوصصصا از سمت خانواده همسرم ادیتم میکردن که چرا لاعره که چرا زیبا نیست...ولی من هی سعی کردم از شیرینی کاری هاش .از کارای جالبی که میکنه .تعریف کنم با ذوق توی جمع...میدونی سعی کن خودت پیدا کنی یه چیزایی که بچت نقاط مثبتشه .هر وقت تو جمع شرایطش بود حرف رو بگو .اینجوری عزیز کرده میشه.خودت تو جمع قربون صدقه بچه برو .اوووووووووللللللل توی ماددر باید قبول کنی اگه بچت زیباییش اندازه ی یوسف پیامبر نیست ولی در عوص مثلا شیرین زبونه.موهای صاف و خوشکلی داره...مثلا زودتر حرف زده.مثلا کارهای عاقلانه ی بیشتری میکنه.مثلا دلرباییش برای باباش بیشتر از بقیه بچههاست.ببین چار تا از اینا رو پیدا کن هی بگو .تو وقتی برای بچت ذوق کنی بقیه هم نکات مثبت براشون پر رنگ میشه....تو اگه همیشه تو نگاهت دنبال نقطه صعفای بچت باشه .رااااااااحت از توی چشمات همه میفهمنن چقدر خسته و ناراحتی ...و حسی که اونا نسبت به بچت پیدا میکنن بی تفاوتیه مطلقه.....
بعدشم دعا کن ایندش خوشبخت باشه ...خداوکیلی خوشکل و خوشتیب باشه اما بختش تو اینده خراب باشه چه بدرد میخوره؟ انصافا تو اطرافیان خودم زیاااااااااد دیدم خوشکلا همه زندگیاشون یه جای کارشون شدیدددد میلنگه ولی زشتا واقعا خوشبختن...خدا همه خوشی ها رو باهم به یکی نمیده....درکت میکنم چه حال و احوالی داری ها...بهتم حق میدم چون مادری اما میتوکی با منطق با خودت صحبت کنی.و این قصیه رو اینقدر توی دهنت پررنگ نکنی...میدونی وقتی همش دنبال نقاط صعف بچت باشی کم کم حس مادریت بهش کم میشه ...ازش سرد تر میشی.در باطن نمیخای خار تو پاش بره ها ولی در طاهر حوصلشو اصلا نداری.این تاثیر اون جگلات منفیه که در مورد بچت همش تو ذهنت میچرخه.....موفق باشی دوستم.بهترینا رو برای خودت و بچههای قشنگت ارزومیکنم