2777
2789
عنوان

مامانا کمک

265 بازدید | 5 پست

سلام دوستان.من بارداری  دومم  هستش  و ی پسر۲سالونیمه  دارم...غربال اولم عالی بود .غربالگری دومم  رفتم انومالی  گفتن سونوی  معمولی  نوشته دکترت.و سونو معمولی انجام دادم اونم  خوب بود.ازمایش غربال  دومم  عالی بود.....

کیا انومالی ندادن.دوستم همش میگه ندادی نکنه مشکلی  باشه.استرس گرفتم .اعصابم خورده

من یه مامان کوچولوی ۲۱ساله ک یه پسر خوشگل ۲ساله دارم و یه تودلیه  ناناز  خدایا شکرت.🍼😇
من ندادم نده دیگه برا چته بچت پسره یا دختر؟

پسره.....چی بگم والا هی دوستم میگه .والا من همرو انجام دادم ولی اون باز گفت هی توفکرشم

من یه مامان کوچولوی ۲۱ساله ک یه پسر خوشگل ۲ساله دارم و یه تودلیه  ناناز  خدایا شکرت.🍼😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

22سالته یکی زاییدی یکی هم توراهی داری همونه جونی نکردی که انقد عقده ای شدی چطوری عقده اییییییییییی ...

تا ک ونت  بسوزه  بدبخت.مهم نیست چجوری قضاوت کنی اومدی اینجا گوه خوری کنی عقده ها تو خالی کنی.😏😏😏خالی کن هیچ اهمیتی  نداره برام.مطمن باش دوبرابر سنم جونی  کردم و همه عقده هامو خالی کردم.انقد ک الان نشستم سر زندگیم  ب عشق بچگیم ک شوهرمه و پسرای  نازم میرسم.خداروشکرررررر  ک زندگیم خوبه و رو ز ب روز موفق ترم.توام برو حرص نخور شیرت خشک میشه .....

22سالته یکی زاییدی یکی هم توراهی داری همونه جونی نکردی که انقد عقده ای شدی چطوری عقده اییییییییییی ...

همه تایپینگ هامو بخون بدبخت.عقده ای .معلومه خیلی کم بود تو زندگیت داری  ک اومدی اینجا خودتو خالی کنی.بیچاره انشاالله توام مثل من خوشبخت بشی 😎