2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با 40 تومن میخوای تو کرج مغازه اجاره کنی؟ 😐😞

چکار کنم بدبخت شدیم با این اوضاع ... راستشو بخواین کلا ناامیدم از زنده موندن بعد این همه درس خوندن آواره این شهر اون شهر شدیم 

چکار کنم بدبخت شدیم با این اوضاع ... راستشو بخواین کلا ناامیدم از زنده موندن بعد این همه درس خوندن آ ...

به نظرم برو یه شهر دیگه کرج کلا قیمتا بالاس .... مثلا پردیسان تو قم هم قیمتا پایینه هم خونه ارزونه

گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍
چکار کنم بدبخت شدیم با این اوضاع ... راستشو بخواین کلا ناامیدم از زنده موندن بعد این همه درس خوندن آ ...

دور از جونت عزیزم برای چی اواره؟😢 اصالتا کجایی هستی؟بنظرم همون شهری که اصالتت به اونجا برمیگرده بری بهتره

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂
به نظرم برو یه شهر دیگه کرج کلا قیمتا بالاس .... مثلا پردیسان تو قم هم قیمتا پایینه هم خونه ارزونه

قم هواش یجوریه،کویره،تابستونا گرمه

قم هواش یجوریه،کویره،تابستونا گرمه

نه اتفاقا خوبه من یک هفته قمم یک هفته کرج ... نهایتا ۲ درجه باهم فرق دارن 

گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍
یعنی خونه کوچیک گیرم نمیاد ؟؟

گیرت میاد،ولی با قیمت مناسب اونم جای خوب نه،شاید خونه کوچیک تو پیشاهنگی و حصارک گیرت بیاد،البته،حصارک از پیشاهنگی خیییلی بهتره

یعنی خونه کوچیک گیرم نمیاد ؟؟

چرا عزیزم گیر میاد اما برای کافی نت پول جدا دارین یا ۱۰۰ برای هر دوتاس هم خونه هم کافی نت ؟

دور از جونت عزیزم برای چی اواره؟😢 اصالتا کجایی هستی؟بنظرم همون شهری که اصالتت به اونجا برمیگرده بری ...

عزیزم بعد این همه گرونی مغازه کافی نتم رو جمع کردم چکار کنیم بنظر شما .. دویه سال ازدواج کردم تو شهر خودمم .. هیچی نداریم .. دوتامون لیسانس داریم ..تو شهر ما فقط فقر هست بد بختی هست هیچی نیست طلاق داره بیداد میکنه لرستان از بس مردمش فقیر  شدن .. فقط مرگمو از خدا میخوام 

عزیزم بعد این همه گرونی مغازه کافی نتم رو جمع کردم چکار کنیم بنظر شما .. دویه سال ازدواج کردم تو شهر ...

ای بابا😢خدا نکنه عزیز دلم،ببین،خودت میدونی ولی بنظر من کرج برات خوب نی،رشتت چیه؟