2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله دیدم 

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

منم یه سوال دارم میگم کسی که دوبار سزارین شده تازه دو ماه از زایمانش گذشته اگه حامله بشه باید سقط کنه؟ دوتا سزارینم فاصله یکسال باشه ؟ خطر داره؟

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
مشکل نبود?تا کی میشه شیر داد ب بچه?

عزيزم الان دخترم ١٩ ماهشه و پسرم ٣ ماهش .

من تا ١٠ ماهگي به دخترم شير دادم يعني تصميم داشتم تا يك سالگي شير بدم كه ديگه خونريزي كردم و دكتر سونوگرافي بهم گفت بهتره شير ندي ممكنه هورمونهات با هورمونهاي جفت تداخل پيدا كرده باشه ولي دكترم گفت ربطي نداره ولي من ديگه شير ندادم ولي تا ٤ الي ٥ ماهه اول بارداري شيردهي مشكلي نداره تازه بعدش هم بعضيها ميگن مشكلي نداره ولي دكتر به من گفت تا ماه ٥ ميتونم شير بدم .

نگران نباش واسه منم زیاد پیش اومده

من کلا از تیر پریودم شروع شد مرداد و شهریور هم اوکی بود اما مهر نشدم 

دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂 
منم یه سوال دارم میگم کسی که دوبار سزارین شده تازه دو ماه از زایمانش گذشته اگه حامله بشه باید سقط کن ...

عزيزم خوب بايد مواظب بود و بهتره سزارين سوم با فاصله بيشتري باشه ولي به سقط اصلا فكر نكن ، با يك متخصص زنان مشورت كن ان شا الله كه مشكلي نيست .