2777
2789
عنوان

با یه مرد بی احساس چی کار کنم ? 😭

813 بازدید | 32 پست

مردی  که بی محلی میکنه 

یه دوست دارم نمیگه 

محبت نداره شب تا صبح کارش شده گوشیش

خونه میاد فقط ناهار بخوره 

ناهار‌خورد‌میره پای رفیق بازی 

منو یه نی نی که هنوز نیومده تنها میذاره 

دام پوسید تو این خونه ی سرررد 

تازه بهش اطمینانم  ندارم 😭

هیچ کاری هم برای منو بچه نمیکنه نمیگه چند هفته دیگه میاد حس میکنم به دنیا بیادم ولمون میکنه به امان خودمون 

وای خدا چقد تنهااااااام 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا باید بچه دار بشی ؟؟؟ شوهر شما بی مسیولیته نه بی احساس ..ولی در کل از اول اینطور بوده یا تغییر کرده ؟؟اگر همین از اول بوده که هیچ کاریش نمیشه کرد .چون ذاتش همینه

به شما و همه خانم ها میگم وقتی زندگی شادی ندارید تورو به خدا پای کسی رو وسط نکشید ..

چرا باید بچه دار بشی ؟؟؟ شوهر شما بی مسیولیته نه بی احساس ..ولی در کل از اول اینطور بوده یا تغییر کر ...

چمیدونستم خانوادم پشتم نیستن 

تازه اوایل حاملگیم بهش مشکوک شدم ولی کار از کار گذشته بود 😭

یه ساعت پیشم گفتم دلم پره بیا یکم حرف بزنیم اصلا انگار مه انگار پتو کشید رو‌سرش پشتشو کرد بهم خ ...

😳😳😳این دیگه از بی احساسم گذشته ... خدایا چرا مردا اینجوری ان اخهههههههه

عزیز دلم صبر داشته باش نی نی ت ک بیاد هم سرگرم میشی هم شاید خانوادتون گرمتر شه

همش میترسم افسردگی بگیرم 

الان که توجهی بهم نداره تازه به خودم میرسم بهمم گفت چقد لباسات تکراریه خیلی دلم شکست 

اصلا مراعات زن باردار‌نمیکنه هر ماه لباسام هی تنگ میشه نمیتونم تند تند براش لباس عوض کنم