در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا میداند 《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
داخل دل اندام هایی مثل روده و معده و کبد و کلیه و غیره...وجود دارد حال سوال در این است که چگونه دل میگیرد در حالی که هیچ احساسی درش وجود ندارد و تمامی احساسات در مغز است ؟
با دو قانون در این جهان هرگز به تفاهم نرسیدم، یکی خواب بود و آن دیگری زمان...
داخل دل اندام هایی مثل روده و معده و کبد و کله و غیره...وجود دارد حال سوال در این است که چگونه دل می ...
😂😂😂طرف پشیمون شد چون دلش گرفت
اللهم صل علی محمد و آل محمد شادی روح #عشقم# فاتحه 🖤 هنوزم باورم نیست منو تنها گذاشتی عشقت تا ابد توی قلبمه مثل خون توی رگهام جاریه هر نفسم عذابم میده بی تو زنده بودنم بخاطر امانتیه که دستم سپردی امانتی که قرار بود نور چشم دوتامون بشه قرار بود زندگیمون رو شادی ببخشه قرار بود سه نفره بشیم اما... خدا نخواسته بود نخواسته بود نخواسته بود و تنها دردم تا مرگم همینه... دوستت دارم تا آخرین نفس
با اجازه ی اسی خانما کیا میدونن آخر تاپیک خانمی که گفته بود شوهر با همکار خانمش در ارتباطه ...... چی ...
در ارتباط بود دیگه چیزی نشد 😂
شوخی میکنم عزیزم منم نمیدونم چیشد مشاورهای نی نی سایت داشتن یادش میدادن مدرک جمع کنه دیگه نمیدونم اخرش چی شد 😂
اللهم صل علی محمد و آل محمد شادی روح #عشقم# فاتحه 🖤 هنوزم باورم نیست منو تنها گذاشتی عشقت تا ابد توی قلبمه مثل خون توی رگهام جاریه هر نفسم عذابم میده بی تو زنده بودنم بخاطر امانتیه که دستم سپردی امانتی که قرار بود نور چشم دوتامون بشه قرار بود زندگیمون رو شادی ببخشه قرار بود سه نفره بشیم اما... خدا نخواسته بود نخواسته بود نخواسته بود و تنها دردم تا مرگم همینه... دوستت دارم تا آخرین نفس