2777
2789
عنوان

خانمای باردار بیایدلطفا

198 بازدید | 28 پست

سلام دوستان من الان هفته۲۰بارداری هستم و زیرنظردکتری هستم ک فقط سزارین میکنه اونم بیمارستان خصوصی الان میخواستم بپرسم اگرمن بخوام طبیعی زایمان کنم وزیر نظر همین دکتر باشم برامراقبت های بارداری ولی وقتی دردام شروع شد برم بیمارستان دولتی مشکلی داره یاباید پیش ی دکتر ک بیمارستان دولتی هست پرونده داشته باشم؟؟؟ازطرفی میترسم برم طبیعی زایمان کنم ونتونم بعد توهمون بیمارستان دولتی هردکتری باشه منوعمل میکنه البته درصورتی ک ب عمل نیازداشته باشم؟

خدایاشکرت برای همه چیز عاشقتم😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی به دکترت بگی طبیعی میخوای همون بیمارستان خصوصی که اگه نیاز به سز شد خودشو برسونه 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
وقت زایمانت با یه دکتر دیگه هماهنگ کن

خب وقتی برم بیمارستان برازایمان طبیعی مگه فرقیم داره ک چ دکتری باشه چون شنیدم همش مامابالاسرته دکترفقط اخرش برابخیه زدن میاد

میتونی به دکترت بگی طبیعی میخوای همون بیمارستان خصوصی که اگه نیاز به سز شد خودشو برسونه 

خب طبیعی همه زحمتش با خودمه برم بیمارستان خصوصی هزینش خیلی میشه

نه میگم هماهنگ کن که اگه نیاز به عمل بود دکتر مدنظرت بیاد

یعنی اخرای بارداری برم زیرنظر ی دکتری ک توبیمارستان دولتی ک میخوام برم اونم باشه 

میشه بگی کدوم شهری و دکترت کیه که فقط سزارین میکنه اخه الان که دکترا نمیشه اسم یزارین رو پیششون بیا ...

من اهوازم واکثر دکترا اینجا سزارین میکنن بیمارستان خصوصی شماکجایی

نه میگم هماهنگ کن که اگه نیاز به عمل بود دکتر مدنظرت بیاد

یعنی اگه بادکتری هماهنگ نکنم وسزارین اورژانسی بشم دکتربیمارستان قبول نمیکنه سزارینم کنه وبه مشکل برمیخورم؟؟؟

خب طبیعی همه زحمتش با خودمه برم بیمارستان خصوصی هزینش خیلی میشه

بخاطر رسیدگیشون اگه دولتی خوب میشناسی و مطمئنی برو  ؛ من خاطرات خوبی از دوتا بیمارستان دولتی ندارم فقط شانسی که اوردم یه جراح خوب و کار درست تو اولین بیمارستان سر راهم قرار گرفت ولی در کل جزء بدترین خاطراتم 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤