بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حتی باور کن شده نفهمم دوسش دارم ندارم نفهمم با خودم چند چندم ی شب انقد گریه کردم ک بهش گفتم نمیدونم دوست دارم یا ن س روزی حرف نزدم باهاش چون با خودم میگفتم اگه دوسش داشتم چرا اینهمه اذیتش میکنم چرا بدرد هیچی نمیخورم ولی همش تلقین بود
خوب شده همه چی ولی من دوست داشتنم از حد گذشته وقتی از دوست پسرت گفتی یاد رفتارای خودم افتادم ک هر اتفاقی هم بیوفته نمیتونم کات کنم زیادی بهش حساس شدم گاهی وقتا شک میکنم بهش فک میکنم ی چیزایی مخفی میکنه خیلی اذیت میشم اونو هم اذیت میکنم
رفتار خاصی نداره ک ازش سرد شده باشی یا خودت ی دلیل خاص نداری؟ یا مثلا بگی شرایطش ب ازدواج نمیخوره یا ظاهرش اونی ک میخای نیست یا همش با بقیه مقایسش کنی؟هیچکدوم از اینا نیست
یه مدت خیلی مشغله داشت خیلی زیاد تقریبا 2ماه.دسگ کلاخودشو فراموش کرد ن ریش هاشو مرتب میکرد ن لباسای ...
پس ـظاهر بینی ـواسه همینه عزیزم این ک نشد دلیل اون ممکنه یروز یا حتی مدت طولانی مریض بشه نتونه ب خودش برسه واسه خودت پیش نیومده؟تو باید بتونی همه جوره حتی اگه زشت بشه هم دوسش داشته باشی ب این میگن دوست داشتن