2777
2789
یاد گرفتی ب منم بگو. عشق ی طرفه و طرف داره جونومیده واسه بودنت. ادم نمیدونه چجوری تموم کنه

خیلی شرایط سختیه واقعا

من همش ب اون فک میکنم خودمم دارم افسرده میشم😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استار تر منم ی مدت مثه تو شدم هزار تا راه رفتم س ماه سرد شدم هیچی نگفتم ناخوداگاه تو اخلاقم اثر گزاش ...

چقدرخوب ک ته اون روزای سختت انقدر قشنگ شدواستون🌸توروخدا واسه منم دعاکن

حتی باور کن شده نفهمم دوسش دارم ندارم نفهمم با خودم چند چندم ی شب انقد گریه کردم ک بهش گفتم نمیدونم دوست دارم یا ن س روزی حرف نزدم باهاش چون با خودم میگفتم اگه دوسش داشتم چرا اینهمه اذیتش میکنم چرا بدرد هیچی نمیخورم ولی همش تلقین بود 

🖤
چقدرخوب ک ته اون روزای سختت انقدر قشنگ شدواستون🌸توروخدا واسه منم دعاکن

خوب شده همه چی ولی من دوست داشتنم از حد گذشته وقتی از دوست پسرت گفتی یاد رفتارای خودم افتادم ک هر اتفاقی هم بیوفته نمیتونم کات کنم زیادی بهش حساس شدم گاهی وقتا شک میکنم بهش فک میکنم ی چیزایی مخفی میکنه خیلی اذیت میشم اونو هم اذیت میکنم

🖤
کاش ازمنم تلقین باشه واقعا خسته شدممم

رفتار خاصی نداره ک ازش سرد شده باشی یا خودت ی دلیل خاص نداری؟ یا مثلا بگی شرایطش ب ازدواج نمیخوره یا ظاهرش اونی ک میخای نیست یا همش با بقیه مقایسش کنی؟هیچکدوم از اینا نیست

🖤
یه مدت خیلی مشغله داشت خیلی زیاد تقریبا 2ماه.دسگ کلاخودشو فراموش کرد ن ریش هاشو مرتب میکرد ن لباسای ...

پس ـظاهر بینی ـواسه همینه عزیزم این ک نشد دلیل اون ممکنه یروز یا حتی مدت طولانی مریض بشه نتونه ب خودش برسه واسه خودت پیش نیومده؟تو باید بتونی همه جوره حتی اگه زشت بشه هم دوسش داشته باشی ب این میگن دوست داشتن

🖤
پس ـظاهر بینی ـواسه همینه عزیزم این ک نشد دلیل اون ممکنه یروز یا حتی مدت طولانی مریض بشه نتونه ب خود ...

اخه ازحدمعمول گذشته بود.مثلاوقتی ک میخواست منوببینه اما وقت نداشت لباساشو پیداکنه کفش اسپرت رو بالباسی میپوشید ک نباید میپوشید.قبلش خیلی رعایت میکرد اما یه مدتم واقعا زیاده روی کرد.واسه همینه ک میگم شایدمن عاشقش نبودم