2777
2789
عنوان

بقایا بعد از سقط

4128 بازدید | 35 پست

سلام من امروز رفتم سونو شنبه ی قبل سقط کرده بودم دکتر سونو گفت جنین سقط شده ولی تو سونو زده بود(ضخامت آندومتر ۱۱.۵میلیمتر وهتروژن ب نفع بقایای بارداری یا clotمیباشد)دکتر اونجا گفت بقایا داری گفتم دیواره نرمال رحم چقده گفت زیر ۱۰میلیمتر هست ..دکترم رفته مسافرت چهارشنبه ی دیگ میاد میخام میخام بعد دوسه روز تعطیلی برم یه دکتر دیگ الان استرس دارم ۱۱.۵میلی یعنی خیلی ؟؟؟دکتر سونو گفت کورتاژ نمیخاد کسی کلن اطلاعاتی داره یا تجربشو لطفا بیاد بگه خاهش میکنم میخام بدونم چی میشه وضعیتم واینکه کدوم دارو گیاهی قوی هست و کلن بقایا دفع میکنه لطفا بیاین بگین !!!

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادم نیست ولی دیگه هرچی باشه از اولش که بیشتر نیست، اون با قرص دفع شد این که دیگه چیزی نیست

چی یگم از شانسم خوردم ب تعطیلات سونو گرافی با بدبختی پیداکردم همشون خودشونو تاچهارشنبه تعطیل کردن تو این خراب شدع فقط منتظرن یه تعطیلی پیش بیاد کارشونو بپیچن یعنی یه دکتر خوب نیست بین تعطیلی باشه من برم 

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️